Çakırhüyük ve Kesmetepe´de ?Önce Yaya? çalışması

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri ve Besni Belediyesi işbirliği ile trafikte yaya öncelikli bir bilincin oluşması amacıyla, Çakırhüyük ve Kesmetepe Beldelerinde okul geçitlerine ?önce yaya? görselleri çizildi.

GÜNDEM 27.12.2019 11:03:34 0
 Çakırhüyük ve Kesmetepe´de ?Önce Yaya?  çalışması

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada, 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu´nun 74´üncü maddesinde yapılan değişiklik kapsamında, trafik literatürüne ve uygulamalarına yeni dahil olan düzenlemenin sürücülere ve yayalara doğru anlatılabilmesi amaçlandığı belirtildi.
Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; ?Trafikte yaya öncelikli bir bilincin oluşması ve kısa sürede tutum ve davranışlara yansıması, yaya ve okul geçitleri önlerinde sürücülerin yer, zemin işaretlemeleriyle bir kez daha uyarılarak dikkatlerinin daha üst düzeye çıkartılması, bu alanlarda yavaşlamaları ve yayalara durarak ilk geçiş hakkını vermelerinin sağlanması amaçlanıyor.
?Önce Yaya? görselleri Jandarma Trafik Timlerimiz ve Belediye çalışanlarımızın işbirliği ile Besni ilçesi Çakırhüyük ve Kesmetepe Beldelerinde okul geçitlerinde uygulanmıştır? denildi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor