182 Köy Güvenlik Koruyucusu yemin etti

Adıyaman merkeze bağlı 36 köyde göreve başlayacak olan 182 güvenlik koruyucusu için yemin töreni düzenlendi. Törende duygu dolu anlar yaşandı.

GÜNDEM 12.04.2017 10:30:05 0
182 Köy Güvenlik Koruyucusu yemin etti

İl Jandarma Komutanlığı´nda düzenlenen yemin törenine Adıyaman Valisi Abdullah Erin, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ercan Atasoy, Emniyet Müdürü Metin Alper, köy koruyucuları ve aileleri katıldı.

Programda konuşan Adıyaman Valisi Abdullah Erin, " Toplumuzun ve insanlarımız çocuklarını dışarı çıkarırken huzur içerisindeki ortamı Emniyet ve Jandarma personellerimizle ve yine gönüllü köy koruyucularımızla sağlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın? dedi. Erin, kırsalda vatandaşlara baskı uygulayan, terör ve terörist propagandası yapanlara karşı, yeni istihdam edilen köy koruyucuları, jandarma teşkilatı ve diğer güvenlik birimleri mücadele edeceklerini belirtti.

 Bayan Köy Koruyucusu; ?Babam da Bu Görevi 25 Yıl Yaptı? 

Bayan köy koruyucusu Berfin Taştan da babasının bu görevi 25 yıl boyunca görev yaptığını kaydederek, ?Ben de babam emekli olduktan sonra yerine geçtim. Göreve başlayacağım için çok heyecanlıyım? diye konuştu. Bir başka köy korucusu da vatana ve millete hizmet edeceği için çok mutlu olduğunu dile getirerek, ?Allah bizi vatanımızdan eksik etmesin? şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından merkeze bağlı 36 köyde göreve başlayacak olan 1´i kadın 182 güvenlik koruyucusu yemin etti.


Anahtar Kelimeler: Güvenlik Koruyucusu yemin etti

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor