Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

19 Mayıs Etkinlikleri Başladı

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 100. yıl dönümü etkinlikleri başladı.

GÜNDEM 17.05.2019 16:46:43 0
19 Mayıs Etkinlikleri Başladı

15-21 Mayıs 2019 tarihleri arasında kutlanacak olan Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 100. yıl dönümü etkinliklerinin açılış töreni yapıldı.

İlçe Spor Salonunda yapılan açılış seremonisine İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, Servi Mehmet Erdemoğlu Yurt Müdürü Nurcan Ciner, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fikret Ürey katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel etkinliklerin açılış konuşmasını yaptı. Açılış töreninin ardından okullar arası Gençler Dart müsabakaları yapıldı.

Kız- erkek toplam 60 sporcunun katıldığı müsabakalar sonunda Genç Kızlarda Besni Şehit Mehmet Yağmur Anadolu İmam Hatip Lisesinden Neşe Oruç birinci olurken Genç Erkeklerde ise Besni Şehit Abidin Tanrıkolu Anadolu Lisesinden Semih Önder birinci oldu.

Müsabakalar sonunda dereceye girenlere İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, Servi Mehmet Erdemoğlu Yurt Müdürü Nurcan Ciner, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fikret Ürey tarafından madalya verildi.


Anahtar Kelimeler: Mayıs Etkinlikleri Başladı
Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER