20 Ortaokula Fen ve Teknoloji Laboratuvar Malzemesi verildi

GÜNDEM 21.01.2014 14:19:41 0
20 Ortaokula Fen ve Teknoloji Laboratuvar Malzemesi verildi

 

Törende konuşan Besni Kaymakamı Emrah Yılmaz “Laboratuvarlar Fen konularının daha etkili ve anlamlı öğrenilebilmesi için zaruri bir ihtiyaçtır. Bu yüzden bu malzemeler hayati öneme sahiptir.”dedi.

Fen ve Teknoloji Laboratuvar Malzemesi dağıtım törenine Besni İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç, Jandarma komutanı Binbaşı İsmail İri ve 20 Ortaokulun müdürleri katıldı.

Burada konuyla ilgili bir açıklama yapan İlçe Milli Eğitimi Müdürü Hüseyin Turaç; “Fen ve Teknoloji Laboratuvar malzemeleri için kurulan komisyon okullarda en çok ihtiyaç duyulan Fen ve Teknoloji dersi malzemelerini talep ettikten sonra bizlerde mevcudu en fazla olan 20 orta okulumuzu tespit ederek okullarımıza bu malzemeleri Kaymakam Bey önderliğinde vermek istedik. Şimdiden yapacağınız etkinlik ve deneylerde başarılar diliyorum diyerek sözlerini tamamladı.”

Besni İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz’da konuşmasında, “Fen ve Teknoloji Bilgisi eğitiminde laboratuvar malzemeleri ve yapılan deneyler derse karşı dikkatin çekilebilmesi, fen konularının daha etkili ve anlamlı öğrenilebilmesi için zaruri bir ihtiyaçtır. Bizlerde okullarımızın bu eksiklerini giderecek bir çalışma yaparak talep ettiğiniz malzemeleri size vermek istedik. Bildiğiniz gibi Fen eğitimindeki deney ve laboratuvar eksiklikleri daha sonra orta öğretimdeki fizik, Kimya ve Biyoloji gibi fen derslerinin anlaşılmasını zorlaştırmakta ve hatta öğrencilerin bu dersleri ezber ders olarak algılamalarına neden olacağından ortaokulda bu malzemeler hayati öneme sahiptir. Bu törenle malzemeleri sizin hizmetinize sunmak istedik. Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze de bu proje için özel kaynak oluşturduğu için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor