2015 Yılı İlçemize ve Ülkemize huzur ve bereket yılı olsun

GÜNDEM 9.01.2015 08:28:54 0
2015 Yılı İlçemize ve Ülkemize huzur ve bereket yılı olsun

2015 yılı için icraata dönük mesajları daha çok önem arz etmektedir.  Bilindiği gibi 2015 yılı seçim yılıdır, bu nedenle hem ülkemiz için hem de ilçemiz için siyasetin neler getireceğini yâda neler yapılacağını vaat edenlerin verecekleri sözler biz vatandaşlar için takip yılı olacaktır. Bu konuda yerel basında milletvekilimiz Mehmet Erdoğan’ın açıklamalarını takip ediyoruz, hizmet için atılacak her adım bizleri mutlu edecektir, bu anlamda kamuoyu olarak doğruları bulmak herkesin mutabık olduğu bir zeminde anlaşmak ve hizmeti paylaşmak gerekir diye düşünmekteyim.

İlçemiz için en önemli sorunların başında gelen masrafsız ve temiz suyun ilçemize getirilmesi yönünde atılacak her adım Besni halkı için hayati önem arz etmektedir, bu konuda hizmeti getirenlere ve işin hızlandırılmasını sağlayanlara Besni halkı sonsuz müteşekkir olacaktır.

Eski Besni ören yerindeki eserlerin restore edilmesi, korunması, daha sonra ışıklandırılarak açık müze konumuna getirilerek bölgesel anlamda herkesin gezip göreceği turistik alana çevrilmesine yönelik çalışmaların takipçisi olacağımızı ve bu işin başlaması öncelikli isteklerimiz arasında yer almaktadır.

Bir başka konuda Üçgöz (Sofraz) beldesine giden yollardaki virajların kaldırılarak iyileştirme çalışmalarının yapılacağı hususudur, bu çok güzel bir çalışma lakin bunun yanı sıra Besni Gölbaşı yol güzergâhındaki Besni Burunçayır köyü arasındaki yolun acilen genişletilerek virajlarının kaldırılarak, yani yeni bir güzergâh alanında hizmete açılmasıdır.

Sayın vekilim en önemli konulardan biriside ülkemizde ender güzelliklerden birisi olan değirmen çayının ilgili alanı ile geyik dağının milli park olarak hizmete girmesinin sağlanması olacaktır. Bu konuda hem değirmen çayındaki mülkler kat kat değer kazanacaktır hem de geyik dağı koruma altına alınarak yeşil alan olarak ilçemizdeki yeşil Besni projesinin önemli bir yanını oluşturacaktır.

Sosyal güvenlik binası için arsa arandığını yine basında öğreniyoruz, bu konuda yer aramak ve yer yaptırmak zaman ve maddi külfet oluşturacaktır, şehir merkezinde mevcut boş binalar bu konuda değerlendirilebilir,  şehir merkezide önemini ve konumunu kaybetmemiş olacaktır.

2015 yılı Besni için hizmetlerin peş peşe geldiği yıl olmasını diliyoruz, politikanın önemli yönü memlekete ve insanlara olumlu hizmetler sunmasıdır, bu anlamda seçilenleri siyasi yönlerinden önce yaptığı hizmetlerle değerlendirmeliyiz diye düşünmekteyim.

Budan dolayı şu anki seçilmiş milletvekillerimizin hizmet alanında atacakları adımlar bizleri yakından ilgilendirmektedir. Kendi ilçemizi temsil eden vekilimizin beyanlarını ve atılacak adımları Besni halkı olarak takip edip icraatları takdir edeceğiz.

2015 yılı ülkemize, milletimize ve ilçemize huzur, kardeşlik ve bereket yılı olmasını dileyerek herkese selam ve saygılar sunarım.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor