2015 yılının ilk Muhabbet Akşamları muhteşem oldu

GÜNDEM 24.01.2015 09:27:41 0
2015 yılının ilk Muhabbet Akşamları muhteşem oldu

 

İŞ'te Adıyaman Dergisi  Genel Yayın Yönetmeni ve Beykoz Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü' Abdurrahman Cüneyit Fidancı'nın organize ettiği 'Muhabbet Aksamları' Ocak ayı toplantısının ev sahipliğini  Adıyamanlı iş adamı Zülfükar Yeşil  üstlenirken, konuklara meşhur Pirin'li Nusret Usta‘nın özenerek hazırladığı Adıyaman hıtabı, Çiğköfte, Baklava ve ayran ikramı yapıldı. Her ay, bir Adıyaman Gönüllüsünün ev sahipliğinde yapılan 'Muhabbet Aksamları'na her kesimden katılım olmasının memnuniyetle karşılandığı toplantıya Kısa adı( ADIFET ) olan, Adıyamanlılar Federasyonu ve  Adıyamanlılar Vakfı Onursal Başkanı Nevzat Bayhan, Star yazarı Dr. Resul Kurt, Adıyamanlı Ses Sanatçısı  İbrahim Ocak, Besnili Ses Sanatçıları Mesut Taşdemir, Tuncay Okutan, Besni Ekspres Gazetesi yanı sıra bir çok isimlerini yazamadığım İş Adamları STK Başkan ve Yöneticileri bir çok Siyasi parti temsilcileri ve Basın mensubları katıldı.

Gecenin takdimini  ve açılış konuşmasını yapan, İŞ'te Adıyaman Dergisi  Genel Yayın Yönetmeni ve Muhabbet Akşamları toplantısını organize eden Abdurrahman Cüneyd Fidancı  emeği geçenlere ve toplantılara olan ilgiden dolayı teşekkür etmesinin ardından konuklar  kendilerini tanıttılar.

Adıyamanlılar Vakfı Onursal Başkanı Nevzat Bayhan'da yaptığı konuşmada, toplantıların aralıksız devam etmesi gerektiğini belirtti ve başta İŞ'te Adıyam Dergisi yayın yönetmeni Abdurrahman Cüneyd Fidancı olmak üzere emeği geçenlere ve ayrıca Basın mensuplarına teşekkür ettiğini belirtti ve şöyle devam etti. “Adıyamanlı olmak ayrıcalıktır, Mekânlar İnsanımız ile güzeldir şimdi gördüğüm kadarıyla burada tahmini yüz kişiyi geçen hemşehrilerimiz var muhabbet bitipde hepimiz evlerimize döndüğümüzde bu salon şen kalırmı? Bu nedenledir ki salonlar, mekânlar içerisinde İnsanlar olursa güzeldir. Huzurun başkenti  Adıyamanlılar olarak her daim, yardımlaşmayı, nezaketi, birlik ve beraberliğe öncülük etmek için yarış içerisinde olmalıyız” diyerek sözlerini tamamladı.

Geceyi organize eden Abdurrahman Cüneyit Fidancı'nın hazırlattığı plaketi gecenin anısına Adıyamanlılar  Vakfı Onursal Başkanı Nevzat Bayhan, toplantının sponsoru olan  Adıyamanlı iş adamı Zülfükar Yeşil'e takdim etti. Muhabbet Akşamları toplantısında, Ses Sanatçımız Tuncay Okutan pot pori olarak türkülerini ardı ardına sıraladı ve erkenden ayrıldı. Adıyamanlı Ses Sanatçısı  İbrahim Ocak kendi eserlerini, Besnili Ses Sanatçısı Mesut Taşdemir'de YAR YAR gibi sevilen  en güzel türkülerini hemşehrileri için seslendirdiler, Şair Cumali Balıkçıoğlu ve Gökan Bayram birer şiir okudular.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor