20 YATAKLI MODERN DİYALİZ MERKEZİNDE SONA DOĞRU

.

GÜNDEM 29.04.2022 10:24:00 0
20 YATAKLI MODERN DİYALİZ MERKEZİNDE SONA DOĞRU

Hayırsever işadamı hemşerimiz İsotlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hakan İsot tarafından Besni sağlığına kazandırılacak olan 20 üniteli diyaliz merkezinin inşaatı büyük hızla devam ediyor. Diyaliz Merkezi inşaatını inceleyen İsotlar Grup Yönetim ve Planlama Direktörü Ziya Turan çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını dile getirdi.

2021 yılının Ocak ayında hayırsever hemşerimiz Hakan İsot, İl Sağlık Müdürlüğü ve Adıyaman Valiliği arasında protokolü imzalanan 20 yataklı diyaliz merkezinde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Besni Devlet Hastanesi bahçesinde yapımına başlanan diyaliz merkezi, modern yapısı ve teknolojik donatılarıyla diyaliz hastalarına hizmet verecek. Özellikle Besnili vatandaşların çevre il ve ilçelere gitmelerinin önüne geçecek olan diyaliz merkezi Sağlık Bakanlığı diyaliz yönetmeliğinin tüm standartlarını karşılayacak şekilde yapılıyor. 

Hayırsever hemşerimiz Hakan İsot’un annesi Ender İsot’un isminin verileceği Diyaliz merkezi inşaatında incelemede bulunan İsotlar Grup Yönetim ve Planlama Direktörü Ziya Turan çalışmaları yakından takip ettiklerini dile getirdi. Çalışmalarla ilgili gazetemize konuşan Turan; “Bu proje yönetim Kurulu Başkanımız Hakan İsot beyin önemle üzerinde durduğu bir çalışma. Çalışmalarla ilgili Besni Devlet Hastanesi yetkililerinden bilgiler aldık. Büyük ölçüde tamamlanmış durumda. İç donatım malzemelerinin de en kısa sürede montajına başlanmasıyla Diyaliz merkezimiz Besnili vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacak. Adıyaman ve çevre illere gitmek zorunda kalan vatandaşlarımız bu sayede memleketlerinde bu hizmete kavuşmuş olacak. Tahminen birkaç aya açılışını yapmayı planlıyoruz. Şimdiden Besnili hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor