Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

21 öğrenci İsotlar Grupta Staja başladı

Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile İsotlar A.Ş. arasında imzalanan Mesleki Eğitimde İşbirliği Protokolü kapsamında ara sınıflarda eğitim gören 21 öğrencinin 3 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında İsotlar Grup bünyesinde bulunan Aykan Mo

EĞİTİM 11.07.2017 11:21:57 0
21 öğrenci İsotlar Grupta Staja başladı

Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile İsotlar A.Ş. arasında imzalanan Mesleki Eğitimde İşbirliği Protokolü kapsamında ara sınıflarda eğitim gören 21 öğrencinin 3 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında İsotlar Grup bünyesinde bulunan Aykan Motor servis ağlarında gerçekleştireceği staj eğitimi başladı. 

Okul Müdürü Nevzat Avşar ve Müdür Yardımcısı Sedat Seçkin Bozkurt tarafından Adana´ya götürülen öğrenciler, Aykan Motor Satın Alma Müdürü Erdal Küçükosmanoğlu ve İnsan Kaynakları Müdürü Gözde Ejder tarafından karşılandı. Servis birimlerine dağıtım öncesinde Aykan Motor yetkilileri tarafından öğrencilerle yapılan toplantıda staj eğitiminin önemi ve kendilerine sağlayacağı yararlar anlatıldı. Staj eğimi sürecince dikkat edilmesi gereken kurallar hakkında bilgi verildi.

Okul Müdürü Nevzat Avşar; ?Okulumuz Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile İsotlar Grup arasında imzalanan Mesleki Eğitimde İşbirliği Protokolü kapsamında 10. Sınıflar düzeyinde Türkiye´de sadece okulumuz öğrencilerinin yararlanabildiği staj çalışması öğrencilerimizin mesleki eğitimine çok büyük katkı sağlamaktadır. Bölgemiz iş olanakları düşünüldüğünde mezun olduklarında protokol kapsamında yarım asırlık bir geçmişi olan ve sektöründe Türkiye´nin önemli bir markası konumunda bulunan İsotlar Grup bünyesinde istihdam edilecek olması oldukça önem arz etmektedir. Okulumuza bu fırsatı tanıyan başta İsotlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hakan İSOT olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım.? dedi.

9 haftalık eğitim süresince 21 öğrenci Aykan Motor bünyesinde staj yapacak olup Bakanlığımız tahsisi doğrultusunda Şehit İdari Ataşe Bora Süelkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  erkek öğrenci pansiyonunda konaklayacak.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER