Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

23. EĞİTİM BAYRAMI TARİHİ BELLİ OLDU

Besni Kaymakamlığı, Besni Belediyesi ve Besni Eğitim Vakfı´nın organize ettiği 23. Besni Eğitim Bayramının kutlama tarihi belli oldu. Eğitim Bayramı paydaşlarının yaptığı toplantı sonucunda bayramın 24-26 Eylül tarihleri arasında kutlanması kararlaştırıld

GÜNDEM 2.07.2021 12:26:07 0
23. EĞİTİM BAYRAMI TARİHİ BELLİ OLDU

DOLU DOLU BİR EĞİTİM BAYRAMI OLMASI BEKLENİYOR

Geçtiğimiz hafta Pazar günü Besni Kaymakamı Nazlı Demir, Besni Belediye Başkanı E. Mehmet Emre,  Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, Besni Eğitim Vakfı Başkanı Andan Özbay Sabak ve yönetim kurulu üyeleriyle bu yıl 23´üncüsü kutlanacak olan Besni Eğitim Bayramı ile ilgili toplantı yapıldı. Toplantıda karşılıklı fikir alış verişinde bulunularak eğitim bayramının 24-26 Eylül 2021 tarihlerinde yapılması kararlaştırıldı.

Eğitim Bayramı programının pandemi koşulları göz önünde bulundurularak ilerleyen günlerde detaylandırılmasına karar verildi.

Yine toplantıda Besni´de bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarının liderleriyle 8 Temmuz Perşembe günü akşam 20.30´da Zoom programı üzerinden yemi bir toplantı yapılmasına, daha sonraki bir tarihte ise vakıf yöneticilerinin Besni´ye ziyaretleriyle Kaymakam, belediye başkanı ve diğer yetkililerle karşılıklı istişarede bulunularak bayram programının hangi koşullarda nasıl yapılacağına ilişkin bir toplantı yapılmasına karar verildi.

Toplantıya katılanlar araya giren pandemi sonrasında yeniden eğitim bayramının yapılacak olmasından duydukları memnuniyetlerini dile getirdi. Bu yıl yapılacak olan eğitim bayramını coşkuyla kutlanacağına ve yüksek katılım olacağına ilişkin beklenti ve temennilerde bulunuldu.

Vakıf başkanı Andan Özbay Sabak yaptığı değerlendirmede, Kaymakam Nazlı Demir, Belediye Başkanı E. Mehmet Emre ve İlçe Milli Eğitim müdürü Mehmet Demirel´in vakfın en başta gelen paydaşları olmasından, pozitif yaklaşımlarından ve ilgi alakalarından duydukları memnuniyetini dile getirdi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER