?24 HAZİRAN TARİHİ BİR DÖNÜM NOKTASI?

Erken genel seçimlerin 24 Haziran´da yapılması kararı sonrası AK Parti´den milletvekili aday adaylığını ilk açıklayan isimlerden biri olan Besni´nin tanınmış işadamlarından Reşit Alkan kurulduğu tarihten bu yana bir dava bilinciyle partisine gönülden hizm

SİYASET 1.05.2018 16:48:04 0
?24 HAZİRAN TARİHİ BİR DÖNÜM NOKTASI?

AK Parti´de seçim takvimi hızlı bir şekilde işlemeye devam ederken 24 Haziran Genel Seçimler için aday adaylığını ilk açıklayan isimlerden biri olan Besnili işadamı Reşit Alkan yaptıkları seçim kampanyası ile ilgili bilgiler verdi.

27. Dönem Milletvekilliği için aday adaylık için başvurusunu yaptığını hatırlatan Alkan ?Bilindiği gibi daha önce de hem belediye başkanlığı için hem de milletvekilliği için, geçmiş seçimlerde aday adaylık başvurumuz oldu. Özellikle bu süreçlerde yaptığımız seçim çalışmalarında vatandaşlarımızla birebir görüşerek hem partimizi hem de kendimizi tanıtma fırsatı yakaladık. Sağolsun vatandaşlarımız bizlere büyük teveccüh gösterdi.  AK Parti´ye ve davamıza gönül vermiş bir siyasetçi olarak 24 Haziran seçimlerinin önemine binaen yeniden partimizin bu kutlu yürüyüşünde milletvekili olmak için yeniden aday adayı oldum. Rabbim cumhurbaşkanlığı seçimi ile birlikte bizimde milletvekili adaylık niyetimizi hayırlara vesile kılsın. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve milletimiz bizleri tercih ederlerse bu kutlu yolda yeni Türkiye´nin inşasında hizmete talip olacağız. Aday olamasakta yine bir dava bilinciyle, AK Parti´nin bir neferi olarak teşkilatımızla birlikte 24 Haziran seçimlerinden zaferle çıkmak için yılmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz? şeklinde konuştu.

24 Haziran seçimlerinin ülkemizde ilk defa uygulanacak ?Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi´ açısından da son derece önemli olduğuna işaret eden AK Parti Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Reşit Alkan ? 24 Haziran seçimleri Türkiye tarihinde bir dönüm noktası olacaktır. En önemlisi Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi ile siyasi istikrar kalıcı hale gelecektir. Uzlaşma kültürünün yanı sıra hükümet kurulamama riski ortadan kaldırılmış olacak. En önemlisi Yasama, yürütme ve bağımsız yargı daha da güçlü bir hale gelecek. Kısacası hükümet icraat yapacak, meclis kanun yapacak, ve aynı zamanda hükümeti denetleyecek. Böylelikle demokrasimiz daha sağlam temeller üzerine oturtulmuş olacak. Dolayısıyla istikrarın katlanarak etmesi açısından 24 Haziran seçimleri son derece önemlidir. Bizler de bu kritik süreçte Cumhurbaşkanımız Erdoğan´ın yanında olmaya devam edeceğiz? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor