?24 Haziran´da Türkiye´ye Meral, milletimize moral gelecek?

24 Haziran´daki Seçimlere 36 gün kala İYİ Parti, Besni adaylarını tanıttı. İlçe başkanı ve Milletvekili aday adayları gazetemizi ziyaret ederek açıklamalarda bulundular. Yıldırım, ?Yeni bir rüzgâr geliyor ve bu rüzgâr güçlü geliyor. 24 Haziran Genel seçim

SİYASET 18.05.2018 12:13:38 0
?24 Haziran´da Türkiye´ye Meral, milletimize moral gelecek?

Adıyaman´da 14 Besni´de 3 aday adayı

İYİ Parti Besni ilçe Başkanı İmdat Yıldırım ve Milletvekili aday adayları seçim sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulundular. 24 Haziran´daki Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine tüm hızıyla hazırlanan İYİ Parti´ye Adıyaman genelinde 14 Besni´de ise 3 kişi aday adayı müracaatında bulundu. İlçe Başkanı İmdat Yıldırım, Milletvekili aday adayları, Fevzi Öztürk, Erol Özbay ve Yaşar Er adaylıkları ile ilgili gazetemizi ziyaret ederek açıklama yaptılar. İlçe başkanı İmdat Yıldırım, ?24 Haziran Genel seçimleriyle Türkiye´ye Meral, milletimize moral gelecek.? dedi.

?Hedefimiz Mutlu insanlar görebilmek?

İlçe başkanı İmdat Yıldırım, Türkiye´de yeni bir siyasi rüzgar geldiğini ve bu rüzgarın Akşener olduğunu söyledi. İmdat Yıldırım ?İlçemizden aday olan tüm arkadaşlarımızın ortak bir hedefi var. Mutlu insanlar görebilmek. Halkımızdaki heyecanı havuz medyası hariç herkes çok net görüyor. Sadece bu heyecan bile insanımızın tercihini, teveccühünü ve iyi olma ihtiyacını gösteriyor. Yeni bir rüzgâr geliyor ve bu rüzgâr güçlü geliyor. 24 Haziran Genel seçimleriyle Türkiye´ye Meral, milletimize moral gelecek. Milletimizin ve hemşerilerimizin desteğiyle Türkiye İYİ olacak. Besnimiz pekiyi olacak.?

?Türkiye yüzünü güneşe dönecek?

Milletvekili Aday adaylarından Erol Özbay ise 24 Haziran´da Türkiye´nin yüzünü Güneşe döneceğini belirterek şöyle konuştu. ?Türkiye´de demokrasi tıkandı. Tıkanan siyasete genel başkanımız Meral Akşener´in önderliğinde demokrasiye sahip çıkmak için yola çıktık. Allah utandırmasın. Bu tıkanmışlığın önüne geçmek adına, halkımızla birlikte gönül birliği içinde beraber çalışacak ve halkımızla birlikte sandıkta demokrasiden yana tavır koyacağız. Bu cennet vatanının üzerinde yaşayan vatandaşların vatanın birliği ve bütünlüğü ekseninde olmak kaydıyla adil bir düzende yaşamasını sağlayacağız. Türkiye yüzünü güneşe dönecek.?

?Milleti kutuplaştırma devam ediyor?

Aday adayı Fevzi Öztürk ise, ?Siyasetin dili zehirlendi. Kendi saflarını sıkılaştırma uğruna milleti kamplaştırma, dışlama, kutuplaştırma devam ediyor. Ülkeyi 16 yıldan beri kimseyi hiçbir şeye karıştırmadan yöneten, daha birkaç ay öncesine kadar erken seçin taleplerine şiddetle karşı çıkan mevcut iktidar baskın bir seçim kararı almak zorunda kaldı. Biz zaten bunların ülkeyi 2019 yılı Kasım ayına kadar taşıyamayacağını biliyorduk. İYİ Partiye halkımızın gösterdiği teveccühten etkilenen iktidar seçimleri kaptı kaçtıya getirmeye çalıştı. Ama bu kadar da erken bir seçime gerek yoktu. Halkımız sandık üzerinden çevrilmeye çalışılan bu oyunu gördü ve gereğini sandıkta yapacaktır. Hiç merak etmeyin Türkiye iyi olacak.?

?Türkiye için yeni bir nefes olmuştur?

Ötekileştirmelerden uzak bir toplumun yeniden inşa edilmesi için yola çıktıklarını söyleyen Ziraat Mühendisi Yaşar Er, ?Ülkenin şu anki halinden mutsuz ve gelecekten umutsuz insanlarımızın varlığı İYİ Parti´nin doğmasına zemin hazırladı. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener öncülüğünde kurulan partimiz, Türkiye için yeni bir ses ve nefes olmuştur. Ülkenin halet-i ruhiyesi ne yazık ki iyi görünmüyor. İşte bizler de bu gücün içine bu nedenle katıldık. Türkiye´deki her insanın iyi olması, bugününden mutlu, yarınından umutlu olmaları, ayrıştırma ve ötekileştirmelerden uzak bir toplumun yeniden inşa edilmesi için yüreğimizi ortaya koyduk ve yola çıktık. Allah utandırmasın.? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor