24. Besni Eğitim Bayramı tarihi belli oldu

.

GÜNDEM 6.08.2022 16:07:00 0
24. Besni Eğitim Bayramı tarihi belli oldu

Bu yıl 24.’sünü kutlayacağımız Besni Bayramının kutlama tarihi belli oldu. Bu kapsamda Besni’ye gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştiren BEV Başkanı Andan Özbay Sabak ve Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Çağıran, ziyaretlerinin ardından gazetemize açıklamalarda bulundu. Bayramın en önemli ayağının Besni Halkı olduğunu dile getiren BEV Başkanı Sabak; “Amacımız uzun vadede bu bayramı Türkiye’ye ve dünyaya mal etmek. Bundan dolayı da önümüzdeki bayramı en şekilde geçirmek istiyoruz” dedi.

"PAYDAŞLARIMIZIN FİKİRLERİNİ ALMAYA ÖZEN GÖSTERİYORUZ"

Besni Kaymakamlığı, Besni Belediyesi ve Besni Eğitim Vakfı tarafından organize edilen Besni Eğitim Bayramının 24.’sü için geri sayım başladı. Bayramın kutlama tarihini ve içeriğini görüşmek üzere Besni’ye gelen BEV Başkanı Andan Özbay Sabak ve Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Çağıran sivil toplum örgütleri ve vatandaşlara bir dizi ziyaretlerde bulundu. ziyaretleri kapsamında gazetemizi de ziyaret ederek 24. Besni Eğitim Bayramı ile ilgili değerlendirmede bulunan BEV Başkanı Andan Özbay Sabak, bayramın bu yıl 30 Eylül, 1-2 Ekim tarihleri arasında kutlanacağını söyledi.

Başkan Sabak konuyla ilgili açıklamasında; “Bu yıl hep birlikte eğitim bayramının 24.’sünü kutlayacağız. Eğitim Bayramının aslında üç tane düzenleyicisi var Besni Eğitim Vakfı, Besni Belediyesi ve Besni Kaymakamlığımız. Dördüncü ve en önemli ayağımız ise sivil toplum örgütleri ve Besni halkıdır. Biz bütün paydaşlarımızla görüştük, onların fikirlerini ve düşüncelerini aldık, almaya da büyük özen gösteriyoruz” diye konuştu.

"HALKIMIZI DÜNYADA EŞİ OLMAN BESNİ EĞİTİM BAYRAMINA DAVET EDİYORUZ"

Amaçlarının bayramı uzun vadede dünyaya mal etmek olduğunu vurgulayan Sabak şöyle devam etti; “Hep birlikte çok yararlı görüşmelerde bulunduk. Bizim amacımız her zaman bir önceki bayramdan daha coşkulu bir bayram kutlamak. Bunu hedefliyoruz, o anlamda da güzel gelişmeler yaşanacak. Birbirinden değerli konuklar ve eğitimcileri ağırlayacağız.

Bu yıl bayramın tarihini 16-17 Eylül olarak düşünüyorduk fakat okulların yeni açılacak olması ve okullarda öğrenci ve öğretmenlerin yerli yerine oturması açısından tarihi 30 Eylül 1-2 Ekim tarihleri arasında yapmayı düşünüyoruz. Tarih aşağı yukarı bu şekilde kesinleşti. İnşallah Besni halkına layık bir eğitim bayramı düzenlemeyi planlıyoruz. Herkesi de dünyada eşi ve benzeri olmayan Besni’ye özel eğitim bayramına iştirak etmelerini ve katkı sunmalarını bekliyoruz. Bizde vakıf olarak elimizden geleni yapacağız. Kaymakamlığımızdan ve belediyemizden de bu desteği görüyoruz. Amacımız uzun vadede bu bayramı Türkiye’ye ve dünyaya mal etmek. Bundan dolayı da önümüzdeki bayramı en şekilde geçirmek istiyoruz”


Anahtar Kelimeler: . Besni Eğitim Bayramı tarihi belli

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor