Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

32 DERSLİKLİ OKULUN TEMELİ ATILDI

Hayırsever hemşerimiz Mahmut Erdemoğlu tarafından Alanya´ya yaptırılan 32 derslikli ilkokulun temeli atıldı. Burada yaptığı konuşmada Babaları Merhum Mehmet Erdemoğlu´nun yolundan gittiklerinin belirten Mahmut Erdemoğu, ?Bizler, babamız Merhum Mehmet Erde

GÜNDEM 10.12.2019 09:53:24 0
32 DERSLİKLİ OKULUN TEMELİ ATILDI

OKULUN PROTOKOLÜ BU YIL İMZALANMIŞTI

Antalya´nın Alanya ilçesi Mahmutlar Mahallesine Türkiye´nin yerli ve milli sigorta şirketi olan Quick Sigorta tarafından yapımı üstlenilen okul binasının temeli törenle atıldı. Ağustos 2019´da Antalya Valiliği ile protokol imzalanmasının ardından çalışmalara başlayan şirket, Mahmutlar Mahallesi´nde 6.5 dönümlük arazi üzerinde 32 derslikli bir okulu hayata geçirecek.
Quick Sigorta Gülseren - Hüseyin Doğan İlkokulu´nun temel atma törenine Antalya Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Maher Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdemoğlu, eşi Mine Erdemoğlu, Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Başkan Vekili Ali Erdemoğlu, Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Erman, Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Maher Holding CEO´su Levent Uluçeçen, Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar ile birlikte çok sayıda sigorta acentesi ve bölgedeki okullardan öğrenciler ve davetliler katıldı.

HER 2 OKULDAN BİRİSİ HAYIRSEVERLERİN
Vali Yardımcısı Sezgin, Antalya´ya yapılan her 2 okulun birini hayırseverlerin yaptığını belirterek, bu alanda Antalya´nın Türkiye´ye örnek olduğunu söyledi. Milli Eğitim Müdürü Arslan ise 32 dersliğin yarısının hayırsever, diğer yarısının ise bakanlık bütçesi ile yapılacağını kaydetti. Başkan Yücel ise Alanya´nın 2 üniversitesi ve kaliteli okulları ile eğitimde birçok ille yarışır düzeye geldiğinin altını çizdi. Hayırsever hemşerimiz Erdemoğlu ise "Sigorta şirketleri acenteleri yurtiçi ve yurtdışı tatile çıkartır. Biz şirketi kurarken, bu bütçeyi ülkeye yararlı eserler için kullanalım dedik. Bu okulun yapımında acentelerimiz ve mesai arkadaşlarımızın payı büyük" diye konuştu.

?OKULUN YAPIMINDA HERKESİN PAYI BÜYÜKTÜR?
Okul projesinin Quick Sigorta, Antalya Valiliği ve Alanya Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirildiğini aktaran Maher Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdemoğlu, Erdemoğlu ailesinin de Türkiye´nin farklı bölgelerinde çeşitli birçok kurumun yapımına kattı sağladığını ifade etti. Erdemoğlu, ?Quick Sigorta olarak, geçtiğimiz Ağustos ayında Antalya Valiliği ile 16 derslikli bir ilkokul yaptırmak için protokol yapmıştık. Ancak bölgenin ihtiyaçlarından dolayı, Milli Eğitim Müdürlüğü´nün talebi ile, bu okulun 32 derslikli olması uygun görülmüştür. Dolayısıyla bu proje, 32 derslik olarak Quick Sigorta, Milli Eğitim Bakanlığı ve Alanya Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilecektir.
Erdemoğlu ailesi olarak, bugüne kadar ailemizin büyükleri olan, İbrahim Erdemoğlu, Gülüsüm Erdemoğlu, Mehmet Erdemoğlu, Servi Erdemoğlu, Gülüsüm Erman, Ali Erdemoğlu, Mustafa Erman ve Yasemin Erman adına, Gaziantep, Van, Adıyaman, Besni ve Gölbaşı´nda, ilkokullar, liseler, üniversite fakülteleri, öğrenci yurtları, sağlık ocağı, camiler ve taziye evleri yaptırmış idik.
Bugün de bu eseri, sevgili eşim Mine Hanım´ın annesi ve babası adına yaptırıyoruz. Quick Sigorta tarafından yaptırılacak olan bu okulun, bir başka özelliği de şudur: Sigorta sektöründe birçok firma, genelde acenteleri için, yurt içi veya yurt dışı geziler ve toplantılar yapmaktadır. Biz Quick Sigorta kurulurken, yönetim kurulu olarak şöyle bir karar aldık. Bu faaliyetlere harcayacağımız bütçe ile ülkemize daha fazla kalıcı eser kazandıralım dedik. Dolayısıyla bu eserde, acentelerimiz, tedarikçilerimiz ve çalışanlarımızın payı büyüktür.

ZİNCİRE YENİ HALKALAR EKLENECEKTİR
Zaten bizler, babamız Merhum Mehmet Erdemoğlu´nun 25 yıl önce başlattığı, ülkemize faydalı ve kalıcı eserler bırakma prensibini uygulamaya devam ediyoruz. Besni´de Ali Erdemoğlu fen lisesi inşaatı devam etmektedir. Gaziantep´te tamamlanan Servi Erdemoğlu camii ve Mehmet Erdemoğlu taziye evi önümüzdeki hafta ibadete ve hizmete açılmaktadır. İnşallah bu eserler de son olmayıp, zincire yeni halkalar eklenecektir.
Bu okulda eğitim alacak gençlerin, Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk´ün gösterdiği hedefler doğrultusunda, gelişmiş ve çağdaş bir ülke olmak için çalışan, dürüst ve vatansever birer insan olarak yetişmelerini temenni ediyorum, okulumuzun bölgemize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum, katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.? dedi.
Konuşmaların ardından tören Alanya Müftüsü İhsan İlhan, duası ile devam etti. Okunan dua sonrası katılımcılar öğrencilerle beraber butona basarak temel atımını gerçekleştirdi. Törenden sonra ayrıca Quick Sigorta yöneticileri ve hayırsever aile içerisinde 2 bin acente isminin yazılı olduğu kapsülü temelin attığını zemine yerleştirerek üzerine çimento dökülmesini sağladı.

YENİLİKÇİ TASARIM, MODERN EĞİTİM
Yaklaşın 6.5 dönümlük arazide inşasına başlanan Quick Sigorta Gülseren ? Hüseyin Doğan İlkokulu; kantin, çok amaçlı salon, spor salonu, kütüphane gibi bölümlere sahip olacak. Yenilikçi bir tasarıma sahip olan okul, basketbol ve voleybol oynanabilen saha, iç bahçe ve kapalı teneffüshaneleriyle modern eğitim hayatının ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilecek bir mimariye sahip.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER