Bugün, 19 Mart 2024 Salı

34 köyün altyapı Sorunu çözüldü: Kaymakam Çalışıyor Köyler Güzelleşiyor

Göreve geldiği günden beri çalışmalarıyla göz dolduran Besni Kaymakamı Ahmet Gencer, son 1 yıl içinde 24 köye 70.670 m2 Kilitli Parke taşı döşetti. 24 saat kapısı herkese açık olan Kaymakam Gencer, sık sık köyleri ziyaret ederek vatandaşların sıkıntıların

GÜNDEM 13.10.2018 13:53:02 0
34 köyün altyapı Sorunu çözüldü: Kaymakam Çalışıyor Köyler Güzelleşiyor

Vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinliyor

Besni Kaymakamı Ahmet Gencer, İlçemize bağlı Kurugöl ve Sarıyaprak Köylerinde yapımı devam eden çalışmalarda incelemelerde bulundu. Kaymakam Ahmet Gencer, İlçe Özel İdare Müdürü Hüseyin Yüksel ile birlikte hafta içinde İlçemize bağlı Kurugöl Köyünde yapımı devam eden kanalizasyon çalışması ile Sarıyaprak Köyünde yapımı devam eden kilitli parke taşı çalışmalarını yerinde inceledi.

İncelemelerden sonra Kurugöl ve Sarıyaprak Köylerindeki vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve sıkıntılarını dinledi. Besni Kaymakamlığı İlçe Özel İdare Müdürlüğünce 24 köyümüze 70.670 m2 kilitli parke taşı yapıldığı açıklandı.

Köylü toz ve çamur çilesinden kurtuldu

Köydes kapsamında; Sayören, Atmalı, Oyratlı,Üçgöz, Çomak, Kutluca, Uzunkuyu, Sarıyaprak, Karagüveç, İzollu, Sugözü, Yazıkarakuyu, Yayıklı, Yoldüzü, Burunçayır, Eğerli, Çamlıca, Akdurak, Çaykaya, Yazıbeydilli, Çorak, Alişar, Yukarı Sögütlü ve Akyazı köylerinde toplam 70.670 m2 Kilitli parke taşı döşendi. Çalışmaların tamamlandığı köylerde vatandaşlar sokakların tozundun toprağından kurtulmanın mutluluğunu yaşarken Kaymakam Gencer´e teşekkür ettiler. Yine, Köydes kapsamında Boncuk, İznik, Çorak köyü Çorak başı mezrası ve Uzunkuyu köylerinin içme suyu şebekesi ve isale hatları tamamlandı. Alınan bilgiye göre, Aktepe, Bahri, Berete, Tokar, Sumaklı Güzelevler ve Taşlıyazı köylerinde kanalizasyon çalışması tamamlanarak devreye sokuldu.

Esnaf Odası´ndan Gencer´e plaket

Öte yandan Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası çalışmalarından ötürü Kaymakam Gencer´e plaket verdi. Besni Kaymakamı Ahmet Gencer´i makamında ziyaret eden Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati İşitmen ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kaymakam Ahmet Gencer´e Sugözü piknik alanına ve köylere yapmış olduğu hizmetlerden dolayı plaket verdi. Gencer plaketten dolayı Besni Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayati İşitmen ve Yönetim Kurulu üyeleri teşekkür ederek, ?Esnafımızın her daim yanındayız. İlçemize hizmet etmek bizler için onur ve gurur vericidir. İlçemizin kalkınması konusuna elimizden gelen her türlü hizmeti yapacağız ve yapmaya hazırız? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024
Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER