4. Etap TOKİ´de Aileler Mutlu Sona Kavuştu

Alt gelir grubu aileler için Besni Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan 472 adet konut için yapılan kura çekimiyle aileler evlerine kavuştu.

GÜNDEM 30.07.2017 13:10:26 0
4. Etap TOKİ´de Aileler Mutlu Sona Kavuştu

Çekilişler Noter huzurunda yapıldı

Alt gelir grubu aileler için Besni Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan 472 adet konut için yapılan kura çekimiyle aileler evlerine kavuştu.

Kayaardı Mevkiine yapılan 472 adet 2+1 konut yapılan kura çekilişi ile sahiplerini buldu. Toplamda 2 bin 146 kişinin başvurduğu ve yapılan incelemeler sonucunda 627 kişinin kuraya kaldığı çekiliş töreninde 48 konut engelli vatandaşlara teslim edilecek.

Besni´de Kayaardı mevkine yapılan 472 adet 2+1 konutlara ek olarak 24 derslikli ilköğretim okulu, ticaret merkezi, 300 kişilik cami tamamlandı.

Besni Kapalı Spor Salonunda yapılan kura çekimi Besni Noterliği huzurunda gerçekleşti. Yapılan kura çekim törenine Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Besni Kaymakamı Ahmet Gencer, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Adıyaman Jandarma Alay Komutanı Ercan Atasoy, Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper, Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu, ilçe ve belde belediye başkanları, kurum ve daire amirleri Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Şahin; ?Birlikte Besni için çalışmamız lazım?

TOKİ konutlarının tamamlanmasının ardından Besni´de yapılan çekiliş töreninde konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ? Birlikte Besni için birlikte Adıyaman için birlikte Gaziantep için birlikte Türkiye için çalışmamız lazım. Bunun için bir bacınız, kardeşiniz, ablanız olarak ben sizin hizmetinizdeyim. Gücüm kuvvetim ölçüsünde iş çıkarmak için buradayım. Bugün bakan değilim yarında başkan olmayacağım. Hayat çok kısa, beklide bir nefeslik canımız bir saniye sonra olmayacak. Ama arkamızdan ne söyleteceğimiz çok önemli. Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği hayır duasıyla eserler bırakan, ekip olmanın bir parçası olmaktır aslında, bu takımın içinde olmaktır aslolan, bu partinin elemanı olmaktır aslolan.

Allah´ın izniyle daha güzel şartlarda yaşamanız için büyük gayret göstereceğimize hepinize söz veriyor hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Evlerinizde güzel oturun mutlu oturun? dedi.

 Erdoğan; ?Ailelerimiz Güle Güle Otursunlar?

Daha sonra konuşan Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ise ?Bakanlığımızın buradaki Genel Müdür Yardımcısıyla beraber yapılacak çalışmalarla bu kardeşlerimizde yeni projeyle inşallah ev sahibi olacaktır. Değerli kardeşlerim bu konutların size hayırlı olmasını diliyorum, konutlarınızda güle güle oturun, hepinize hayırlı olsun diliyorum? dedi.

 Kaymakam Gencer; ?Vatandaşlarımıza Hayırlı olsun?

Son olarak konuşan İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer ise; ?Hepiniz heyecanla beklediniz. Bu projenin hayata geçmesinde büyük emekleri olan başta Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız olmak üzere Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımıza, Milletvekillerimize ve dönemin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin hanımefendiye ve Toplu Konut İdaresine gönülden teşekkür ediyor, projenin kat sahiplerine hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah devamı da geliyor diyorum? dedi.

Konuşmaların ardından kura çekilişine başlandı. Kuraya katılan vatandaşlar heyecanla isimlerinin okunmasını bekledi. Yapılan çekilişin ardından konut sahibi olan 48 engelli vatandaş ve 424 vatandaş evlerine kavuştu.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor