400 kişilik Öğrenci Yurdu’nun temeli Mart’ta atılacak

GÜNDEM 15.12.2012 11:01:07 0
400 kişilik Öğrenci Yurdu’nun temeli Mart’ta atılacak

 

Yatırım programına aldırdığımız yurdun yaklaşık maliyeti 12.000.000 TL’dir. Gerekli ödeneği ayrılmıştır. Yurdumuz 1 ve 3 kişilik odalardan oluşacaktır. Bu proje önümüzdeki yıllarda giderek artan Yüksek Öğrenim öğrenci yurdu ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacaktır. Hayırsever hemşerimiz ERDEMOĞLU ailesinin yaptıracağı üniversite kampüsüne de bir alt yapı oluşturacaktır. Her zaman hayırlı hizmetlere imza atan ERDEMOĞLU ailesine teşekkür ederim. 

Yatırım programına aldırdığımız 300 yatak kapasiteli öğrenci yurdumuzun, 400 yatak kapasiteli öğrenci yurduna dönüştürülmesi talebini, Genel Müdürümüz Hasan ALBAYRAK’a ilettik. Kendileri de talebimizi dikkate alarak yapılacak yurdumuzun kapasitesini 400 yatak kapasiteli öğrenci yurduna dönüştürdü. 

Yurdumuzun temeli inşallah Mart 2013’te atılacaktır. Temel atma törenine Genel Müdürümüz Hasan ALBAYRAK’ı davet ettik. Bu hususta bize desteğini esirgemeyen Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Genel Müdürü Hasan ALBAYRAK’a, Sayın Bakanımıza ve Sayın Başbakanımıza  özellikle teşekkür ederim. Eğitim camiamıza, ilçemize bu yurdun hayırlı, uğurlu olmasını dilerim” dedi.

Mehmet Erdoğan, Yurt-Kur Genel Müdürü Hasan Albaıyrak’ın kendisine, “Türkiye’deki tüm yurtlara gittim, sadece Adıyaman’a gitmemiştim. Besni’ye yapılacak olan 400 kapasiteli yurdun temel atma törenine gelmek istiyorum, dediğini söyledi.

Mehmet Erdoğan Çetintepe Barajı hakkında da bilgi vererek Barajın 24 Aralık’da ihalesinin yapılarak inşaata hemen başlanacağını belirtti. Barajın 4 yıl zarfında bitirileceğini söyleyen Mehmet Erdoğan bu süre içinde Çakırhöyük ve Beşyol yöresindeki tüm köylerin bu süre içinde alt yapı hizmetleri bitirilmiş olacaktır” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor