Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

7 Mühendisten Saadet Partisine Destek: Besni´nin ALPERENİ Bir oy isterse, Bin oy verilmeli

Besni´de görev yapan 7 mühendis ortak bir bildiri yayınlayarak Alkan´a desteklerini açıkladı. Dayatmaya karşı olduklarını belirten mühendisler, ?Besni halkı bu dayatmayı güçlü bir iradeyle aşarsa, Besni kazanacaktır? dediler. Ali Erdemoğlu´nu da yürekten

SİYASET 8.03.2019 11:57:49 0
7 Mühendisten Saadet Partisine Destek: Besni´nin ALPERENİ Bir oy isterse,  Bin oy verilmeli

Besni İradesine DAYATMA yapılmıştır

Besni´de yaşayan 7 mühendis ortak bir açıklama yaparak Saadet Partisi´ni destekleyeceklerini açıkladı. Gazetemize açıklama yapan Mühendisler adına konuşan İnşaat Mühendisi Mehmet Öztürk, ?Besni halkı bu dayatmayı güçlü bir iradeyle aşarsa, Besni kazanacaktır? dedi.

Saadet Partisi adayı Reşit Alkan´ı da ziyaret ederek desteklerini belirten Mühendisler, bu güne kadar her zaman Besni halkının yanında olan Besni´nin öz evladı Ali Erdemoğlu´nu da kutladılar. Mühendisler, ?Kendi egemenliğine, kendi iradesiyle karar vermek isteyen BESNİ HALKININ yanında olan, Besni´nin öz evladı Ali Erdemoğlu´nu yürekten kutluyoruz. Aça Aş, Açığa Bez, İşsize İş veren; Besni´nin ALPERENİ Bir oy isterse, Bin oy verilmeli? dediler. Mehmet Öztürk-İnşaat Mühendisi, Mehmet Atağan-Elektrik Mühendisi, Necdet Bozkurt-İnşaat Mühendisi, Ali Akbaş-Harita Teknikeri, Mustafa Cigal-Makine Mühendisi, İshak Kızılay-Harita Mühendisi ve Hasan Tay-İnşaat Teknikeri imzasıyla yapılan açıklama şöyle:

?Saadet Partisini Destekliyoruz?

?Yaklaşık 17 yıldır AKP iktidarda, Besni siyasi konum bakımından hak ettiği milletvekilliği sırası verilmemektedir. Ya dördüncü ya da beşinci DAYATMA sırası verilmektedir.

2014 ve 2019´daki yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı için yapılan müracaatlarda, Genel Merkezin yaptığı listeyi, Adıyaman vekilleri ve il yönetimi listeyi değiştirerek Besni İradesine DAYATMA yapmışlardır. Besni halkı bu dayatmayı güçlü bir iradeyle aşarsa, Besni kazanacaktır. Gerek iktidardaki, gerekse muhalefetteki partiler olsun, Besni´ye Genel ve Yerel Seçimlerde hakkı olan sırayı vermek zorunda kalacaklardır.

Kendi egemenliğine, kendi iradesiyle karar vermek isteyen BESNİ HALKININ yanında olan, Besni´nin öz evladı Ali Erdemoğlu´nu yürekten kutluyoruz. Aça Aş, Açığa Bez, İşsize İş veren; Besni´nin ALPERENİ Bir oy isterse, Bin oy verilmeli. Besni Kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz.?

Karaca Ailesi´de Alkan dedi

Öte yandan Saadet Partisi´ne katılımlar devam ediyor. Son olarak Karaca ailesi de Saadet Partisi´ne katıldı. Hafta başında topluca Partinin Seçim karargâhına gelerek destek veren Aile üyelerine teşekkür eden Reşit Alkan, ?İlçemizin Güzide Ailelerinden KARACA Ailesi de Saadet Deyip, Partimize Katılım Sağlamıştır. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz diyor tüm aile fertlerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Gönül kapımız sonuna kadar açıktır. Partimize olan bu yoğun ilgi için halkımıza teşekkür ediyorum.

Allah´ın izniyle 31 Mart günü bizden desteklerini esirgemeyen dostlarımız sayesinde zafer hepimizin olacaktır? dedi.

Saadet Partisi´nin seçim koordinasyon merkezinin açılışı ise bugün yapılacak. Denizbank bitişiğindeki Seçim karargâhı saat 14.00´da açılacak.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER