7 yaşındaki minik, 1 deste doları sahibine teslim etti

7 yaşındaki Besnili minik AVM´de bulduğu 1 deste doları sahibine teslim etti. Antalya´da yaşayan 7 yaşındaki Alper Güllü Alışveriş merkezinde bulduğu 1 deste doları sahibine teslim etti.

GÜNDEM 13.12.2016 11:57:48 0
7 yaşındaki minik, 1 deste doları sahibine teslim etti

7 yaşındaki Besnili minik AVM´de bulduğu 1 deste doları sahibine teslim etti. Antalya´da yaşayan 7 yaşındaki Alper Güllü Alışveriş merkezinde bulduğu 1 deste doları sahibine teslim etti. Antalya Konyaaltı Milli Eğitim şube Müdürü hemşerimiz Ömer Güllü´nün oğlu olan Alper Güllü ailesiyle birlikte bir alışveriş merkezinde alışveriş yaparken yerde 7 bin 500 dolar buldu.

Parayı gerekli girişimlerin ardından sahibine teslim eden Ömer Güllü, bu süreci şöyle anlattı.

?Bir alışveriş merkezinde oğlumuz Alper 1 deste Dolar buldu. Paranın sahibini bulup teslim etmek için AVM´nin güvenlik amirine müracaat ettik. Bir miktar para bulduğumuza dair tutanak düzenleyerek telefon numaralarımızı AVM´nin güvenlik amirine teslim ettik. Sonraki gün arayarak paranın sahibinin bulunduğunu söylediler.

Paranın sahibi olduğunu söyleyen İranlı Hasan Hadi Khalaf ile yapılan görüşme sonunda paranın gerçek sahibi olduğuna kanaat getirilince parayı kendisine teslim ettik. Ve ayrıca parayı Türk Lirasına çevirme sözü de aldık.

Tercüman aracılığıyla Türkiye´ye gelme sebebini açıklayan Hasan Hadi Khalaf, 30 Ekim´de Antalya göç idaresine başvurarak 2 yıllık kısa süreli ikamet aldıklarını, Türkiye´ye gelmekle ne kadar isabetli bir karar verdiklerini ve Türk insanının ne kadar dürüst olduğunun bu olayla bir kez daha tescillendiğini söyledi. Türkiye´de hem can hem de mal güvenliğinin olduğunu belirten Hasan Hadi Khalaf, parayı teslim ettiğimiz sırada Alper´e ve bize çok teşekkür etti?

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor