75 OKUL ?OKULUM TEMİZ? BELGESİ ALDI

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" ile hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon

EĞİTİM 26.01.2021 11:10:17 0
75 OKUL ?OKULUM TEMİZ? BELGESİ ALDI

Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda düzenlenen belge dağıtım törenine İlçe Kaymakamı Nazlı Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bayram Canlı, Adil Kahya, Ramazan Korkut ve belge almaya hak kazanan okulların müdürleri katıldı.

Törende Kaymakam Nazlı Demir ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, okul müdürlerini tebrik ederek belgeleri tek tek teslim ettiler.

Daha sonra açıklamada bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel; ?Türk Standartları Enstitüsü ve Milli Eğitim Bakanlığımız arasında imzalanan ´Okulum Temiz´ Belgelendirme Programı kapsamında, salgına karşı alınan üst düzey önlemlerin yeterliliğini ve etkililiğini yerinde görmek için yapılan inceleme ve denetimlerin sonucunda 75 okulumuz bu belgeyi almaya hak kazanırken 25 okulumuzun belgeleri imza aşamasında olup 36 okulumuz ise değerlendirme aşamasındadır. Temennimiz tüm okullarımızın gerekli şartları yerine getirerek Okulum Temiz Belgelerini alacağı yönündedir.

Ülkemizin ve tüm dünyanın geçirmekte olduğu zorlu pandemi sürecinde, özellikle yüz yüze eğitime kademeli bir şekilde geçme planları yapılırken, okullarımızın fiziki ortamlarının temizliğini ve güvenilirliğini sağlamak için tüm imkanlarını seferber ederek yapmış oldukları çalışmalar neticeye kavuşmuş oldu. Okul İdarecilerimizi, personellerimizi ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor