19.740 öğrenci Karnelerini aldı

GÜNDEM 30.01.2015 09:28:04 0
19.740 öğrenci Karnelerini aldı

 Kaymakam Emrah Yılmaz, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar ve Besni İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Namık Kemal İlkokulu, Besni İmam Hatip Ortaokulu ile Mustafa Erdemoğlu Anadolu Lisesi’nde karne dağıtım törenlerine katıldılar.

Anasınıflarında 1.331 öğrenci, Müstakil İlkokullarda 5.014 öğrenci, Birleştirilmiş Sınıflı İlkokullarda 1.798 öğrenci, Ortaokullarda 6.574 öğrenci, Ortaöğretim Kurumlarında 5.023 öğrenci olmak üzere toplamda 19.740 Öğrenci karnelerini aldılar.

15 günlük sömestr tatiline geçiş gününde Mustafa Erdemoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri hiç yaşamadıkları bir karne günü yaşayarak, başarılı ve başarısız öğrenciler ödüllendirildi. Bütün öğrencilerine “Sen, benim için değerlisin” notu yazılı olan karanfil ile bütün öğrencilerini kutlayan okulda karne günü özel bir tören ile gerçekleştirildi.

Besni Kaymakamı Emrah Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar’ın katıldığı tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Saygı duruşunun ardından başlayan programda okul müdürü Mehmet Demirel, günün anlam ve önemini belirten konuşmasında “Okulumuzda başarılı olarak ilk üçe giren, lise 1, 2, 3 sınıflarında başarısı yüksek olan ve kitap okuma yarışmasında en fazla kitap okuyan ilk üç öğrencimize kitap hediye ettik. Bunlar her okulun yaptığı şeyler biz bir de hiç kimsenin yapmadığı bir şey daha yaparak öğretmenlerimize gül ve bütün öğrencilerimize  “Sen, bizim için çok değerlisin” mesajı yazılı olan bir karanfil takdim edeceğiz. Amacımız bütün öğrencilerimizi kazanmaya çalışmak ve başarısını arttırmak. 

Bütün öğrencilerimizin tatillerini iyi geçirmesini temenni ediyorum.”  Dedi.Okul müdürü 

Mehmet Demirel’in ardından Kaymakam Emrah Yılmaz yaptığı konuşmasında “İnsanların yaşamları boyunca unutamadıkları anlardan biride almış oldukları karnelerdir. Öğrencilerimizin bu mutlu günlerinde yanında olup sevinçlerini ve mutluluklarını gözlerinde görüyor olmak bizlere heyecan verici bir zevk tattırdı. Bütün öğrenciler bizim 

geleceğimizdir. Okulları ve sınıflarınızı her ziyaretinizde sizleri çok sevdiğimi ifade etmeye çalıştım. Müsait zamanlarda okullarımızı ziyaret ederek tüm eğitimin paydaşları ile sohbet etmeye ve dertlerini dinleyerek hızlıca çözüm üretmek bizim 

Okulların açıldığı 15 Eylül 2014 gününden itibaren yoğun ve tempolu bir şekilde derslerinize çalışarak bu süreci tamamladınız. Sömestr tatili süresince önce sağlığınızı korumanızı, dinlenmenizi, kitap okuyarak ve aileniz ile zaman geçirerek vaktinizi olumlu bir şekilde değerlendirerek yeni döneme daha zinde ve hazırlıklı olarak başlamanızı diliyorum. Hepinizin başarılarının devamını diliyorum.” Dedi.asli görevimizdir.

Kaymakam Emrah Yılmaz’ın yaptığı konuşmanın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar yaptığı konuşmada ise “ Başta Adıyaman milletvekilimiz Mehmet Erdoğan olmak üzere Sayın valimiz Mahmut Demirtaş ile kaymakamımız Emrah Yılmaz’ın destekleri ile yerel ve ulusal bazda projemizi daha da devam ettireceğiz. TEOG 1 sınavında olduğu gibi Türkiye birincilikleri çıkaracak, Besni’nin eğitime verdiği önemi bir kez daha ikinci dönemde ön planda çıkarmanın çaba ve gayreti içinde olacağız. Tüm meslektaşlarıma, öğrencilerimize iyi tatiller diliyor, saygılarımı sunuyorum. “ dedi.

Yapılan konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilerin ödüllendirilmesinin ardından, Kaymakam Emrah Yılmaz ile okul idaresi tarafından öğretmenlere gül verildi. Verilen güllerden memnun kalan öğretmenlerin teşekkür ve şükranlarını sunmalarının ardından bütün öğrencilere “sen, bizim için değerlisin” notu yazılı olan karanfiller, programa katılan Emrah yılmaz, Cemal Avan, Neşet Yazar ve Mehmet Demirel tarafından öğrencilere takdim edildi. Program sınıf öğretmenlerinin öğrencilerine karne dağıtması ile son buldu.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor