Abuzer Arslan İl Genel Meclisine aday adayı

GÜNDEM 3.12.2013 16:08:44 0
Abuzer Arslan İl Genel Meclisine aday adayı

 Ak Parti’ye 28 aday adayı müracatta bulunurken gazetemize iddialı açıklamalarda bulunan Abuzer Arslan, aday olduğu taktirde Adıyaman’da tüm Meclis üyeliklerini kazanmak için var gücüyle çalışacaklarını söyledi. Arslan, “Besni Adıyaman’ın en fazla köyüne ve mezrasına sahip ilçesidir. Bu nedenle devletin hizmetlerinin köylerimize sağlıklı bir şekilde ulaştırılması İl Genel Meclisi üyelerinin en asli görevidir. Bizim insanımızda hizmetin en iyisine layıktır. Ak parti döneminde Besni köyleri çok güzel hizmetleri almıştır. Bizim amacımız bunu daha da ileri seviyeye taşımak olacaktır.

Aday gösterildiğim takdirde, Milletvekilimiz sayın Mehmet Erdoğan ve teşkilatımızla birlikte el ele verip önce seçimi kazanacak, sonra da en iyi hizmeti Besnimize getireceğiz” dedi.

1951 yılında Besni’ye bağlı Beşyol köyü Karageçi mezrasında doğan Abuzer Arslan, Milli Selamet Partisinden beri aynı çizgide siyasetin içinde olduğunu söyledi. Arslan, 2004 yılında da Ak Parti’den il genel Meclisine aday adayı olmuştu. 

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor