Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

A.C. Yamazaki Ortaokulu Erasmus kapsamında Berlin’de

Avrupa Birliği Başkanlığı'nın Erasmus+ Okul Eğitimi Personel Hareketlliği(Ka101) projeleri kapsamında Besni Yamazaki Ortaokulu Berlin'i ziyaret etti.

EĞİTİM 12.10.2021 09:28:00 0
A.C. Yamazaki Ortaokulu Erasmus  kapsamında Berlin’de

Avrupa Birliği Başkanlığı'nın Erasmus+ Okul Eğitimi Personel Hareketlliği(Ka101) projeleri kapsamında Besni Yamazaki Ortaokulu öğretmenlerinin 2020 yılından  bu yana yürüttüğü  "Z Kuşağı için Eğitimde Yeni Dönem: WEB 2.0 Araçları" projesinin ikinci hareketliliği Almanya'nın Berlin kentinde gerçekleştirilerek  proje hareketliliği tamamlandı. 
İkinci hareketliliğinde Yamazaki Ortaokulu'nun 5 öğretmeni ile birlikte "Sınıflarda Kullanılabilecek Sosyal Medya ve WEB Çözümleri" adlı 5 gün süreli kursa katılım sağlandı. Bu kursta çeşitli ülkelerden toplam 10 katılımcı ile sınıflarda WEB 2.0 uygulamalarının nasıl kullanılabileceğini, derslerdeki başarıyı artırmak için kullanılacak çeşitli ölçme araçlarını ve bazı eğitim uygulamalarının derste kullanımı öğrenildi. Tüm katılımcı öğretmenlerimiz kursu başarı ile tamamlayarak kurs sonu sertifikalarını ve uluslararası geçerliliği olan "Europass Hareketlilik Sertifikası"nı aldılar. 
Konuyla ilgili açıklama İlçe Milli Eğitim MüdürüMehmet Demirel Erasmus+ Okul Eğitimi Personel Hareketliliği projesinin gerçekleştirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek A.C.Yamazaki Ortaokulu Müdürü Mehmet Karaboğaz, okul proje yürütücüsü öğretmenleri Fatmanur Tektaş Özer ve Ali Özer'e çalışmalarından dolayı teşekkür etti.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER