Acar: Gençliğe çağrımdır, bu memleketi birlikte yönetelim

CHP Besni Belediye Başkan adayı Vakkas Acar seçim çalışmalarına devam ediyor. Adaylığının diğer partilerden erken açıklanmasını avantaja çevirmek isteyen Acar, Sivil Toplum kuruluşları, Muhtarlar ve esnaf gezilerini sürdürüyor. Acar, seçim çalışmaları kap

SİYASET 21.12.2018 14:19:41 0
Acar: Gençliğe çağrımdır, bu  memleketi birlikte yönetelim

Besni Belediye Düğün salonunda 23 Aralık Pazar günü saat 18.00´da gençlerle bir araya gelecek olan Vakkas Acar, toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada gençlere, ?Memleketimizi hak ettiği yere taşımak için, memleketimizi birlikte yönetmek için sorunlarımızın gençliğin gözüyle görmek? çağrısında bulundu.

Acar açıklamasında şöyle konuştu: ?31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mali idareler yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Besni Belediye Başkan adayım sizlerde biliyorsunuz ki bizim kurucu genel başkanımız emperyalizme karşı vermiş olduğu kurtuluş mücadelesiyle bütün mazlum dünya halklarına umut olmuş, büyük önder Mutafa Kemal Atatürk´tür. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk genliğe Ey gençler bu cumhuriyeti biz kurduk ilelebet sizler yaşatacaksınız diye seslenmiş ve silah arkadaşlarıyla birlikte kanlarıyla suladıkları bu topları biz gençlere emanet etmiştir. Bende kendimi sizlerle aynı yaş gruplarla hissediyor ve sizlere sesleniyorum. Bu gün geldiğimiz yer her bakımda olmamız gereken yer değil. Gençliğe hitabeyi hatırlayın sizden ricam bu gün çekmiş olduğum bu videoyu dinleyen herkese çağrımdır. Kendimize gelmek için biz gençliğe emanet edilen bu güzel vatanı hak ettiği yere taşımak için kanlarıyla suladığı bu vatanı bize emanet eden ecdadımıza borcumuzu ödemek için Atatürk´ün gençliğe hitaben yazdığı o güzelim eseri hatırlayın, hatırlayın ki o kurtuluş mücadelemizde ak edemeyenlerin gençlik üzerinde oynadıkları oyuna gelmeyelim. Bu memleket bizim gelelim bu memleketi birlikte yönetelim gençliğe çağrımdır. Memleketimizi hak ettiği yere taşımak için, memleketimizi birlikte yönetmek için sorunlarımızın gençliğin gözüyle görmek ve çözüm önerilerini dinlemek için ben 23 Aralık Pazar günü Cumhuriyet Halk Partisini genç bir adayı olarak öneri taleplerinizi dinlemek için Besni Belediyesi düğün salonunda sizleri bekliyor olacağım. Ben yapacaklarımı siz ne istediğinizi ve birlikte neleri yapabileceklerimizi tartışacağız. Besni´ ye dahil düşüncesi ve projesi olan tüm gençliği davet ediyorum. Bir ağaç gibi tek ve hür bir orman gibi kardeşçe yaşamak dileğiyle hepinize saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum hoş çakalın Pazar günü hepinizi o büyük buluşmaya bekliyorum.?


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor