Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Besni´de partililere hitap etti

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül seçim çalışmaları kapsamında Adıyaman´ın ilçelerini ziyaret etti. Besni Ziyaretinde Bakan Gül´ün yanı sıra AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Ahmet Aydın, M. Fatih Toprak, Yakup Taş, İ. Halil Fırat, AK Parti İl Başkanı Mehmet D

SİYASET 26.02.2019 13:44:09 0
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Besni´de partililere hitap etti

AK Parti Besni ilçe Başkanlığında partililere hitap eden Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ?31 Mart´ta E. Mehmet Emre kardeşimizi seçeceğiniz olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Allah verdiğiniz emekleri inşallah arttırarak sürdürsün. Seçime az bur süre kaldı. Özellikle hanım kardeşlerime ve genç kardeşlerime Besni´de kapı kapı, gitmediğimiz, kapısını çalmadığımız, gönlüne girmediğimiz hiçbir Besni´li kardeşimizi bırakmayacağız. Eyüp Mehmet Emre kardeşimizi 31 Martta seçeceğinize olan inancımı bu gün bir kez daha sergilediniz.

BİZ PARTİCİLİK DEĞİL, MEMLEKETÇİLİK YAPIYORUZ

Bizim tek bir davamız var. Bu milleti, memleketi, milletimizi, hem özgürlüğünü, hem ekmeğini, hem huzurunu arttırmak ve büyütmek. Biz bunun için çalışıyoruz. Belediye başkanlığı, milletvekilliği, bakanlık, particilik marticilik yapmıyoruz. Biz particilik değil memleketçilik yapıyoruz. Bizim tek davamız Türkiye davasını büyütmek, geliştirmek ve daha fazla kalkındırmak. Bu hizmeti de inşallah desteğiyle yapacağız. Buz milletimizin duası, ve Allah´ın rızası için siyaset yapan kişileriz. Bu yolculuğu da hep beraber sürdüreceğiz. Değerli kardeşlerim bu mücadeleyi, Besni´yi daha fazla büyüterek vereceğiz. Biz 31 Mart´ta kalan hizmetlerin artarak devamı için burada Adıyaman milletvekillerimiz, Adıyaman belediye başkanımız ve hükümetimiz her zaman Eyüp Mehmet Emre kardeşimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Her şeyin başında Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın desteği Eyyüp Mehmet Emre kardeşimizin, Besnililerin yanında güçlü bir şekilde devam edecektir.

Bu trenden inenler, istasyonda bekleseler de binemeyecekler. Bu tren yoluna devam edecek ama başta bu bölgenin insanı olarak, bir hemşeriniz olarak 31 Mart´ta sizlerin desteğiyle Eyyüp Mehmet Emre kardeşimizin seçileceğine inanıyorum. Ama bende Tayyip Erdoğan´ı seviyorum. Bende AK Partiyi seviyorum. 1Nisan´da gelirim şu olurum. Yok kardeşim bu bir defa oldu. AK Partinin, Recep Tayyip Erdoğan´ın adamı bu amblemi bırakıp başka bir yere gitmez ve hiçbir zamanda bu kapıya giremez. Böyle bizim tabanımıza, bizim AK Partili sempatizanlarımıza, seçmenlerimizle kimse dalga geçemez ve kimseye izin vermeyiz. Hiçbir zaman Besni´de bu konuda Eyyüp Mehmet Emre kardeşimiz hariç kimseye bu kapıyı açmayacağız.

31 Mart seçim akşamı seçim sonuçlarına bakacağım ilçelerden birisi Besni olacak. O akşam bende sizinle Eyyüp Mehmet Emre başkanımızın seçilişinin heyecanını hep beraber yaşayacağım. Hangi partili olursa olsun biz bir birlik, beraberlik, kardeşliğin teminatı partiyiz. Türkiye´nin çimentosuyuz. Biz dağıtarak, bölerek, küstürerek siyaset yapan anlayışa sahip değiliz. Bizim anlayışımız toparlamaktır, bütünleştirmektir, kardeşliktir. Hangi partili olursa olsun hiç birisi düşman değildir. Sizden ricam bütün partilerin desteğini alarak yola devam etmektir? dedi.

ÖNEMLİ OLAN MAKAM DEĞİL GÖNÜLLERE GİRMEK

Önemli olanın makam değil gönüllere girmek olduğunu söyleyen Eyyup Mehmet Emre ise konuşmasında şunları söyledi. ?Önemli olan belediye başkanı olmak değil, önemli olan milletvekili olmak değil, önemli olan bakan olmak değil, önemli olan sizlerin gönlüne kalbine girebilmek. Bizleri gönlünüzde kalbinizde yer açtığınız için hepinize minnettarım, Allah hepinizden bir kere değil bin kere razı olsun.

Sizlerin desteği, gayreti ile bu kardeşiniz AK Parti´nin Belediye Başkan Adayı oldu. Eğer sizler bu kardeşinizin arkasında durmasaydınız, bugün ben bu partinin adayı değildim ama partimizin yaptığı anketlerde bu kardeşinizi birinci çıkardığınız için bugün bu kardeşiniz AK Parti´nin Belediye Başkan Adayı olarak karşınızda hepinize minnettarım ve ölünceye kadar da hizmet edeceğim.

Allah´ın izni ile biz sadece secde de Rabbimize eğiliriz ve onun haricinde hiçbir güç, hiçbir kuvvet bizi ne eğebilir ne bükebilir Allah´ın izni ile dimdik duracağız.

Bizler algılarla bu yola çıkmadık, bizler projelerle bu yola çıktık. Bir çok ortamda bir çok toplantıda ifade ettim. Destek kart projemizle hanım ablalarımızı sevindireceğiz, okuyan gençler projemizle üniversite de, lise de okuyan çocuklarımızı gençlerimizi memnun edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın 31 Ocak günü yapmış olduğu manifesto da kentsel dönüşüme Allah´ın izni ile bu kardeşiniz uygulamaya başlayacak. Millet bahçeleri projelerimizle İnşallah Besnimizde daha yaşanılabilir daha müreffeh ortamları sizlerin hizmetine sunacağız. Biz algılar üzerinden siyaset yapmıyoruz, İnşallah 31 Mart´ta da algılar üzerinden siyaset yapanları sandığa gömeceksiniz buna da inanıyorum.

Bu kardeşiniz aklı başında kimsenin iradesi ile değil, kendi iradesi ile hareket eden karar veren bir kardeşinizdir bunu da sizler çok iyi biliyorsunuz. Yumuşak başlı isem kim dedi uysal koyunum, kesilir belki çekmeye gelmez boynum. Bu kardeşinizin olduğu yerde haram asla söz konusu olamaz ne ben haram yerim ne de bir başkasına haram yediririm. Milletin hakkını, hukukunu ne kimseye peşkeş çekerim ne de bir başkasına müsaade ederim. Bu beden sağ olduğu sürece sizlere hizmetin haricinde hiçbir şey göremeyeceksiniz.

Biz davamız için mücadele ediyoruz. Bizim davamız Allah´ın rızası için, Allah´ın belirlediği istikamette, Allah´ın kullarına hizmet etme davasıdır. Bizim mücadelemizle sizler vazifeyi bize verdiğiniz andan itibaren 5 yıl boyunca milletimize, memleketimize hizmet etmek olacaktır. Başka hiçbir şeyin içerisinde Allah´ın izni ile bizleri göremeyeceksiniz. Bakanımız burada vekillerimiz burada İnşallah onların destekleri ile Azimşehrimize çok güzel hizmetler getireceğiz.

Vatandaşlarımızın özellikle benden bir talebi var cezaevi hususunda Sayın Bakanım eğer desteğiniz olur ilçemize cezaevini yeniden kazandırabilirsek bunun da mutluluğunu kıymetli hemşerilerimle beraber bizlerde yaşamış olacağız. Bu nokta da desteğinizi bekliyoruz inşallah.?


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor