Adana Besnililer Derneği büyüyor

2007 yılında Seyhan nehri kıyısındaki yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Adana Besnililer Derneği, binasının üst katının tadilatına başladı. 2007 yılında Adana´daki hemşerilerimiz başta olmak üzere Besnililerin ve özellikle de Besni Eğitim Vakfı mütevel

GÜNDEM 14.06.2019 15:51:36 1
Adana Besnililer Derneği büyüyor

Dernek Başkanı Avukat A. Neşet Aytekin, üst katı yapmaktaki amaçlarının hemşerilerimizin taziye, kına nişan gibi özel günlerinde hizmet vermek, Derneğimize sabit aylık gelir sağlamak Böylelikle hem Dernek faaliyetlerine hem de eğitim burslarına kaynak yaratmak olduğunu söyledi. Üst katın tadilatının devam ettiğini belirten Aytekin, tamamlandığında mevcut alt kata ve bahçe alanına ek olarak 120 m2 daha geniş bir alana sahip olacaklarını ve hemşerilerimizin başta taziye olmak üzere her türlü toplantı kına, nişan gibi orta ölçekteki organizasyonlara ev sahipliği yapabilecekleri çok amaçlı bir mekana sahip olacaklarını ifade etti.

Üst katın yapımını da alt katta olduğu gibi Hayırsever hemşerilerimizin katkılarıyla yaptıklarını belirten Aytekin, bugüne kadar, komple cam balkon, modern asma tavan, sıva, boya,seramik gibi giderleri hemşerilerimizin desteğiyle tamamladıklarını, geriye tefrişat ve donanım,masa sandalye ve sair genel ihtiyaç kalemleri için de desteğe ihtiyaç duyduklarını ifade etti. Bu anlamda zaten konum olarak çok değerli bir noktada hem geçmiş geleneklerimizi yaşatan uygun bahçe ve mekanıyla bizi en güzel şekilde temsil eden dernek binamızın bu ikinci kat inşaatıyla emsalsiz bir pozisyona geleceğine şüphemiz yoktur. Derneğimizi geleceğe taşıyacak şekilde gerçekleştirdiğimiz bu oluşuma katkı koyan tüm dost ve hemşehrilerimize teşekkürlerimizi bir kere daha borç bildiğini ifade eden Aytekin katkıda bulunan ve bulunacak olan bağışçıların sosyal medyadan duyurularının yapılacağı gibi önceki dönemlerde olduğu şekilde yeni yapılan 2. Kat girişine de pirinç paketlere isimleri yazılmak suretiyle onore edileceklerinin de bilinmesini isteriz diyerek sözlerini tamamladı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor