Adana Besnililer Derneğinden Öztürk´e hayırlı olsun ziyareti

Adana Besnililer Derneği Başkanı Av. A. Neşet Aytekin ve yönetim kurulu üyeleri Emekli Ziraat Bankası müdürü Ali Karakuş ve Ali Koç Adana Adıyamanlılar derneği başkanlığına geçtiğimiz ay seçilen işadamı hemşerimiz İbrahim Öztürk´e hayırlı olsun ziyaretind

GÜNDEM 27.04.2018 16:09:29 0
Adana Besnililer Derneğinden Öztürk´e hayırlı olsun ziyareti

Öztürk´ü şirket ofisinde ziyaret eden Aytekin ve beraberindekiler hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Adana Besnililer derneği başkanı hemşerimiz Av. A. Neşet Aytekin Besnililer Adıyamanlılar olarak yıllardır Adana´da dayanışma içinde olduklarını iki kardeş derneğin bundan sonra da Adana´daki Adıyamanlıların faydasına olacak işlerde dayanışma içinde olacaklarını vurguladı.

Adana Adıyamanlılar derneği başkanı hemşerimiz İbrahim Öztürk ise ziyaretten çok memnun olduklarını ifade ederek teşekkür etti. Öztürk, Adıyamanlılar derneği ve Besnililer derneğinin hemşerilerimizin dayanışması, zor günlerde birlik ve beraberlik ruhunun güçlendirilmesi bakımından önemli bir görevi yerine getirdiklerine dikkat çekerek, ?Bizden önce olduğu gibi bundan sonra da hemşehrilerimizle dayanışmamız yapacağımız etkinliklerle sürecek? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor