Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

ADD Besni şubesinden ÇOCUKLARIMIZ ÜŞÜMESİN kampanyası

Atatürkçü Düşünce Derneği Besni Şubesi tarafından başlatılan ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN kampanyası ile köy okullarında ihtiyacı olan öğrencilere, ADD üyesi kadınlar tarafından örülen bere, atkı ve eldivenlerden oluşan giyim yardımı yapılıyor.

GÜNDEM 15.12.2018 19:39:52 0
ADD Besni şubesinden ÇOCUKLARIMIZ ÜŞÜMESİN kampanyası

ADD´nin sosyal medya üzerinden başlattığı kampanyasına Besni dışından da çok sayıda yardımsever kayıtsız kalmadı. Türk Toraks Derneği, ADD İstanbul Beşiktaş şubesi gibi kuruluşların gönderdikleri giysiler de kampanya kapsamında ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırıldı.

ADD Besni şubesi başkanı Akif Bahçeci, Koca yürekli Atatürkçü kadınlarımızın ve duyarlı vatandaşlarımızın biz ulaştırdığı giysileri, çocuklar üşümesin diye köy çocuklarımıza ulaştırıyoruz.

ADD olarak başlattığımız, ilkini köy okullarına hazırladığımız giyecek yardım paketlerimiz, derneğimizin kocaman yürekli, aydınlık yüzlü kadın üyelerimizce hazırlanmaktadır. Kendilerine teşekkür ediyor, minnet duyuyoruz. Kadın isteyince her şeyin en güzelini yapar.

Türk Toraks Derneği de ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN kampanyamıza ?geleceğin inşasında kitapla destek vermek istedik´, diyerek kitapları bizlere ulaştırdılar. Geleceğimizi biat eden değil okuyan, sorgulayan gelecek olması umudu ile teşekkür ediyoruz. Bu konuya duyarlı vatandaşlarımızı da kampanyamıza destek vermeye davet ediyorum.? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER