ADD : Cumhuriyet Bayramı Etkinliğine Halkımız davetlidir

GÜNDEM 29.10.2014 08:48:55 0
ADD : Cumhuriyet Bayramı Etkinliğine Halkımız davetlidir

Türkiye Cumhuriyeti’nin 91 kuruluş yıl dönümü dolayısıyla hem vatandaşların Bayramını kutlayan hemde düzenleyecekleri etkinliğe davet eden ADD Besni şubesi başkanı Akif Bahçeci yaptığı açıklamada şunları söyledi.

“Dünyaya 600 yıl hükmetmiş bir imparatorluğun küllerinden doğan, Türkiye Cumhuriyeti’nin 91’nci kuruluş yıldönümü hepimize kutlu olsun.

Türkiye Cumhuriyeti demokratik laik bir hukuk devleti olarak ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Cumhuriyeti yüce önder Atatürk’ün emaneti olarak onun inanç ve devrimlerine sadık kalarak gelecek kuşaklara aktarmak hepimizin en kutsal görevidir. Bu kutsal görev bizim milli onurumuz olduğu kadar, hep beraber taşıdığımız insanlık şerefimizdir.

Ne yazık ki, son zamanlarda yaşadığımız olaylar ve Cumhuriyet değerlerine örtüşmeyen politikalar biz Atatürkçüleri büyük kaygılara sürüklemektedir.       

Böl-parçala-yok et yolunu kendilerine hedef olarak seçen emperyalist güçler, bazı şartlar öne sürerek, Türkiye Cumhuriyeti Devletini alenen tehdit etmektedir. Ülkemiz, tarihinde hiç olmadığı kadar ayrıştırılmış, insanlar birbirine yabancılaştırılmıştır. Aynı milletin evlatları arasında yapay çatışmalar çıkarılmaya çabalanmaktadır.

Bizler Atatürkçü Düşünce Derneği olarak Cumhuriyetimizi parçalamaya yönelik verilen bu çabaları görüyor,  Halkımızı Atatürk İlke ve Devrimlerine daha çok bağlanmaya ve uyanık olmaya davet ederken, Dernek binası yanında bulunan Nikah salonunda yapacağımız etkinliğe davet ediyoruz.

YER. Besni Nikah salonu Tarih: 29 EKİM 2014 Çarşamba Saat: 19:00

 Uygarlık savaşımız başarılı, Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.”

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor