ADD Kongresi yapıldı Bahçeci güven tazeledi

GÜNDEM 8.03.2014 16:55:21 0
ADD Kongresi yapıldı Bahçeci güven tazeledi

Belediye nikah salonunda yapılan kongreye Besni Belediye Başkanı Fahri Serter, Saadet Partisi Besni Belediye Başkan adayı İbrahim Öztürk, CHP İlçe Başkanı Aydın Doğan, ve dernek üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından divan üyeleri seçildi. Faaliyet ve denetim raporlarının okunmasının ardından seçime geçildi. Açık oy usulü yapılan seçimde herkesin oyunu alan Akif Bahçeci yeniden seçilerek güven tazeledi.

Yapılan seçimin ardından konuşma yapan Akif Bahçeci, “ADD 16 Nisan 1993 günü, 21554 sayılı resmi gazetede yayınlanan Bakanlar Kurulunun 28.03.1993 günlü, 93/4239 sayılı kararıyla Kamu Yararına Çalışan Dernekler arasına alınmıştır.

Atatürk’ün bedensel varlığının artık aramızda bulunmamasından cesaret alan içteki ve dıştaki kimi olumsuz güçler, Onun yeni Türk Devletini yaratma doğrultusunda ilk adımı ilk adımı attığı 19 Mayıs 1919’un üzerinden tam 94 yılın geçtiği bu günlerde, Atatürk devrim ve ilkelerine karşı açık ya da kapalı saldırılarını doruğa ulaştırmış bulunmaktadır. Bundan daha kötüsü, planlı ve sinsi bir çalışma ile o devrim ve ilkeleri gelecekte yok etmek çabası içerisindeler.

Oysa Atatürk, sadece bağımsızlığı tümüyle tehlikeye düşmüş Türk Ulusunu ve yurdunu emperyalist güçlerin işgalinden kurtaran büyük bir asker” değildir. O bunun çok daha ötesinde, örneğin siyasal kültürel ve ekonomik alanlar başta olmak üzere, her alanda bağımsızlığımızı yom edici yada kısıtlayıcı bağları koparan, Ulusal egemenliği gerçekleştirerek Türkiye Cumhuriyetini kurandır.” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor