ADD´den Mustafa Baba İlkokuluna Atatürk Köşesi

Atatürkçü Düşünce Derneği Besni Şubesi Mustafa Baba İlkokuluna Atatürk Köşesi yaptırdı.

GÜNDEM 16.12.2017 10:10:08 0
ADD´den Mustafa Baba İlkokuluna Atatürk Köşesi

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan ADD Besni Şube Başkanı Akif Bahçeci; ?Atatürkçü Düşünce Derneği Besni Şubesi olarak bizler her zaman eğitim camiasının yanında olmaya çalıştık. Mustafa Baba İlkokuluna yaptığımız çalışmaya benzer şekilde çalışmaları daha önce Besni Devlet Hastanesine, Atatürk Ortaokuluna da yapmıştık.

Bu yıl bu eğitim yuvamız tamir ve tadilat gördü. Sağ olsun bu konuda okul müdürümüzün büyük katkıları var. Bizlerden de talep ettiler böyle bir alana ihtiyacımız var yardımcı olabilir misiniz diye. Bizlere gönül vermiş dostlarımızın yardımlarıyla köşemizi hazırlayıp okulumuza kazandırdık. İnşallah bundan sonraki dönemlerde de yine derneğimiz buna benzer konularda arkadaşlarımızın yanında olacaktır. Okulumuza böyle bir köşe kazandırdığımız için mutluyuz? dedi.

Yapılan çalışmadan dolayı teşekkürlerini ileten okul Müdürü Hasan Kılınç ise; ?Atatürkçü Düşünce Derneği Besni Şubesi Başkanı ve yönetimine teşekkür ediyorum. Okulumuzun gerçekten önemli bir eksiğini kapattılar. Bu konuda okulum adına kendilerine müteşekkirim? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor