Adıyaman’a “Yara Bakım Merkezi” açılacak

GÜNDEM 9.11.2013 10:11:06 0
Adıyaman’a “Yara Bakım Merkezi” açılacak

 

Sağlık alanında birçok projenin hayata geçirildiğini, yeni projelerin hayat bulması için çabalarının devam ettiğini belirten Yetiş, “Adıyaman’da sağlık alanında yeni projeler üzerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu projelerden en önemlisi bölgeye hitap edeceğini düşündüğümüz yara bakım merkezi. Bu merkezi 82.yıl devlet hastanesi bünyesinde düşünüyoruz. Diğer bölümlerden bağımsız olarak kurulması düşünülen merkez, yatağa bağımlı kronik yara tedavi ihtiyacını giderecek. Bu merkezle birlikte ilimize dışarıdan hasta alacak konuma gelen anjiyo, kalp cerrahisi gibi bölümlere yeni bir bölüm kazandırmış olacağız.” dedi

Yeni Mahalle’de aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne bağlı Sevgi Çocuk Yuvası’nın Halk sağlığı il müdürlüğüne devredileceğini belirten Yetiş, burada ASM’nin kurulacağını aynı zamanda bu merkezin verem –savaş dispanseri olarak da hizmet vereceğini söyledi.

Gerger Devlet Hastanesi En kısa sürede açılacak

Gerger Devlet hastanesinin son durumu hakkında da bilgi veren Yetiş, “Müteahhit sorunlarından kaynaklı gecikmeler nedeniyle işi sağlık il müdürlüğümüze devrettik. En kısa sürede hastanenin hizmete açılacağının müjdesini verebilirim” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor