Adıyaman Emniyeti, Şehit, Gazi Ailelerini ve Esnafları Unutmadı

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Terörle Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme faaliyeti Büro Amirliği Tarafından Şehit, Gazi ve Esnaf üyeleriyle iftarda bir araya geldi.

GÜNDEM 2.06.2017 11:19:47 0
Adıyaman Emniyeti, Şehit, Gazi Ailelerini ve Esnafları Unutmadı

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Terörle Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme faaliyeti Büro Amirliği Tarafından Şehit, Gazi ve Esnaf üyeleriyle iftarda bir araya geldi.

Düzenlenen toplantıda konuşan Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ziya Duranay; ?İl Emniyet Müdürlüğümüzün ev sahipliğinde birlik beraberlik ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirdiğimiz bu güzel iftar sofrasında bizleri buluşturan Cenab-ı hakka şükrediyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bilindiği üzere geçen haftalarda terör örgütleri mücadelede halk desteğinin önemine vurgu yapılarak, terör örgütlerinin eleman kazanmalarının önüne geçilmesi gerektiğini ve bunun için de toplumun her kesiminin buna destek vermesi gerektiği terör örgütlerinin eleman kazanımlarının önüne geçilmesi için halkın desteğinin olması gerektiğinin, eleman temin yolları, kurulan tuzaklar, toplumun yapması gerekenler anlatılarak mesleki odalarımızı bilgilendirdi" dedi.

Adıyaman İl Emniyet Müdürü Metin Alper ise "Şehit ailelerimiz burada, onları rahmetle anıyoruz. Gazilerimiz buradalar. Onların yakınları burada, yine polis teşkilatımızın çeşitli kademelerinde emekli olmuş vatan hizmetini tamamlamış birçoğu da Adıyaman da olan Adıyamanlı emniyet mensuplarımız hoş geldiniz. Yine esnaf odamız birçok odaların çok değerli üyeleri, ayrı ayrı hepinizi saygıyla muhabbetle selamlıyorum. İstanbul´da yaşayan Adıyamanlılar vakfımızın iftar programına katılma fırsatı bulduk. İstanbul´da Adıyamanlılar vakfının düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde bulunduk. Oradaki değerli hemşerilerimizin Adıyaman´ı ne kadar özlediğini müşahede ettim. Gerçekten sizleri çok özlemişler ve ben gerçekten onlara bişey söyledim. Dedim ki; beni kıskanıyorsunuz eminim, çünkü ben Adıyaman´da yaşıyorum dedim ve ben ve gerçekten söyledikleri şu ki biz sizi kıskanıyoruz. Adıyaman´da yaşıyorsunuz" ifadelerini kullandı. 

"Adıyaman´da Yaşamak Bir Ayrıcalık" 

Adıyaman´da yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu kaydeden Alper, şunları söyledi; ?Adıyaman´da yaşamak bir ayrıcalık. Adıyaman´da yaşamak bir güzellik. Bende bu güzelliğin 7 aydır farkına vardım, sayenizde bu mübarek akşamda, bu mutlu Ramazan akşamında siz değerli insanlarla bir arada büyük mutluluk, memnuniyet duyuyorum. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğümüzün yapmış olduğu bir etkinlik vardı, bu etkinliği finalindeyiz. Ben başta Müdür yardımcılarımız, Şube Müdürüme ve Mulla kardeşime teşekkür ediyorum ve gerçekten çok kaliteli şeyler Adıyaman için yapılıyor. çıkışta görebilirsiniz, oradaki emeklerimiz, faaliyetlerimiz sizlere yakışmış bir vaziyette, tabi bunlar sizinle birlikte oldu. Sizler gelmeseydiniz, sizler o desteği vermeseydiniz bu faaliyetlerimizin hiçbirisi olmazdı. Sözlerimi fazla uzatmayacağım, artık bundan sonra sözün sahibi hocalarımız, güzel ezanlar okuyacaklar, bizlerde iftarımızı açacağız" dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor