Adıyaman GAP Gençlik Festivaline hazırlanıyor

GÜNDEM 26.03.2013 13:51:20 0
Adıyaman GAP Gençlik Festivaline hazırlanıyor

 

GAP Gençlik Festivalinin hazırlık toplantısı Vali Mahmut Demirtaş Başkanlığında Vali Yardımcısı Murat Süzen ve ilgili kurum ve kuruluşlar amirlerinin katılımı ile yapıldı. 

Vali Mahmut Demirtaş Başkanlığında yapılan toplantıda, festivalin ilimizde coşkulu ve renkli geçmesi için kurumlar arası görev dağılımı görüşülerek, yol haritası belirlendi.  

10-13 Mayıs 2013 tarihleri arasında Adıyaman’da 5. si düzenlenecek olan GAP Gençlik Festivaline 81 il ve 40 ülkeden katılımın olacağını belirten Vali Mahmut Demirtaş, “Festival etkinlikleri kapsamında, atölye çalışmaları, kültür sanat etkinlikleri, sergiler, stantlar ve ünlü sanatçıların katılımı ile 3 gün boyunca konserler verilecektir. Festivale katılımın yoğun olması için etkinlikleri şehir merkezinde yapacağız. Festival etkinlikleri kapsamında dünyanın değişik ülkelerinden ilimize gelecek olan gençlerin ilimizi tanıması son derce önem arz etmektedir.

Çünkü festivallerin amacı o yörenin tarih, kültür ve sanatını, sportif, ekonomik ve sosyal aktivitelerle tanıtmak ve sosyo ekonomik kalkınmaya katkı sağlamaktır” dedi. 

Bu yıl Adıyaman’da 5.si düzenlenecek olan GAP Gençlik Festivali ile farklı bölgelerden ve kültürlerden gelen gençlerin bir araya gelmesini sağlayarak kültürler arası diyaloga katkı sağlamayı amaçladıklarını belirten Vali Mahmut Demirtaş,“Düzenlenecek olan bu Festival ile amacımız bölgesel, ulusal ve uluslar arası boyutta festivale katılacak gençler arasında bir diyalog geliştirmek ve gençler arasında hoşgörü ortamını pekiştirmektir”dedi.  

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor