Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Adıyaman Tanıtım Günleri 19-25 Kasım´da Yenikapı´da

Adıyamanlılar Vakfı´nın Eylül Ayı Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, Sait Aybak başkanlığında vakfın Bağcılar´daki genel merkezinde gerçekleştirildi. Toplantıda ele alınan konular arasında Adıyaman tanıtım günlerinin ise 19-25 Kasım tarihleri arasında İsta

GÜNDEM 17.09.2019 10:53:23 0
Adıyaman Tanıtım Günleri 19-25 Kasım´da Yenikapı´da

Geleneksel istişare toplantından önceki son yönetim kurulu toplantısına; Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Sait Aybak, mütevelli heyeti üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve komisyon başkanları katıldı.
Toplantıda birbirinden önemli konular masaya yatırıldı.
Toplantının açılışında konuşan Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Sait Aybak, 7 Eylül´de Adıyaman´da düzenlenen ?Safvan´da Buluşalım? programını değerlendirdi.
Programın başarılı geçtiğini belirten Aybak, ?Genel olarak, ilk olmasına rağmen program başarılı geçti. Mevsimsel olarak hava çok sıcaktı ama önümüzdeki yıllarda tarihle ilgili bir düzenlemeye gidilebilir. Yapımı devam eden külliyenin erken bitirilmesi için vakıf olarak tüm girişimlerde bulunacağız. Oradaki külliyenin yapılmasının öncüsü Adıyamanlılar Vakfı´dır. Programda emeği geçen herkese teşekkür ederim.? dedi. Söz alan vakıf üyeleri de programla ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdi.
Toplantıda, her yıl geleneksel olarak yapılan istişare toplantısı da ele alındı. Toplantının, 27-28 Eylül tarihlerinde, Alanya Adenya Otel´de gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı.
Adıyaman Dernekler Federasyonu (ADIFED) Başkanı Hüseyin Sevinçtekin ise, geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen Adıyaman Tanıtım Günleri´nin bu yıl 19-25 Kasım tarihlerinde Yenikapı Etkinlik Alanı´nda gerçekleştirileceğini açıkladı.
Tanıtım günleri için bir komisyon kurduklarını belirten Sevinçtekin, önümüzdeki günlerde Adıyaman´a giderek çalışmalara başlayacaklarını dile getirdi.
? BESNİ EKSPRES HABER MERKEZİ


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER