Adıyaman Üniversitesi Bahar Şenlikleri Başladı

GÜNDEM 2.06.2012 07:31:51 0
Adıyaman Üniversitesi Bahar Şenlikleri Başladı

 

Adıyaman Üniversitesi'nin 5. Bahar Şenlikleri başladı. Şenlikler kapsamında Yazar Nihat Dağlı, 'Hayata Edebiyatla Bakmak' başlıklı söyleşi gerçekleştirdi.

Şenlikler kapsamında kampüste kurulan lunapark ve çeşitli oyun parkurlarında öğrenciler ve vatandaşlar eğlendi, stantları gezip alışveriş yaptı. Sportif faaliyetler kapsamında karate ve sokak tenisi gibi çeşitli dallarda müsabakalar ve gösteriler yapıldı. Halk oyunları gösterileri gerçekleştirildi. Fatih Sultan Mehmet'in hayatını ve İstanbul'un fethini anlatan 'Fetih 1453' başta olmak üzere çeşitli film gösterileri gerçekleştirildi.

Bahar Şenlikleri kapsamında çeşitli söyleşiler de gerçekleştirildi. Yazar Nihat Dağlı, Eğitim Fakültesi Mustafa Vehbi Koç Konferans Salonu'nda gerçekleştirdiği söyleşide edebiyat severlerle bir araya geldi. Dağlı, söyleşisinde modern hayatın insan hayatı üzerindeki olumsuzluğuna dikkat çekerek, edebiyatın bu noktada insanın tekrar özüne dönmesine ve durup düşünmesine yönelttiğini vurguladı.

Etkinlikleri Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Kahta Kaymakamı Metin Esen, Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci ve vatandaş takip etti.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor