Adıyaman Üniversitesine ISO 9001:2008 Kalite Belgesi

GÜNDEM 30.10.2012 10:58:53 0
Adıyaman Üniversitesine ISO 9001:2008 Kalite Belgesi

 

Yaptığı çalışmalarla son dönemde eğitimden sosyal ve kültürel faaliyetlere, idari hizmetlerden fiziki yapılanmaya kadar atılım içinde olan Adıyaman Ünivesitesi kalitesini belgeleyerek İSO 9001:2008 belgesini yapılan törenle aldı.

Belgelendirme töreni Adıyaman Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda yoğun katılımla gerçekleştirildi. ASU TV’de canlı olarak ekrana gelen törene Adıyaman Vali Yardımcısı Levent Özpin, Belediye Başkan Vekili Abdurrahman Kılıç, Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemil Kara ve Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Uniacademy Danışmanlık ve Denetleme Enstitüsü Eğitmeni ve İSO Başdenetçisi Doç. Dr. Ali İlseven, fakülte dekanları, enstitü ve yüksekokul müdürleri, kamu kurumu müdürleri, sivil toplum kuruşları ve siyasi parti temsilcileri, basın mensupları, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, ISO 9001 Kalite Belgesini Uniacademy Danışmanlık ve Denetleme Enstitüsü Eğitmeni ve İSO Başdenetçisi Doç. Dr. Ali İlseven’in elinden aldı.

Törende konuşan Adıyaman Vali Yardımcısı Levent  Özpin,  “toplam kalite yönetimi”, “müşteri memnuniyeti” kavramlarının günümüz dünyasında sıklıkla duyulan kavramlar olduğunu belirterek, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ise Uniacademy Enstitüsü üyesi Doç. Dr. Ali İlseven, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı ve Koordinatör Hacer Zeytin ile akademik ve idari personele bu başarının elde edilmesindeki katkıları için teşekkür etti.

ISO Kalite Yönetim Sistemleri Kurulum Belgelendirme Kurulu Eğitim Danışmanı Doç. Dr. Ali İlseven;  “Kaliteli yönetim sistemi ISO 9001:2008 ile ilgili yapmış olduğu liderlikten dolayı Sayın Rektörümüze çok teşekkür ediyorum. Çoğunlukla yönetici ve liderlikten bahseden İSO 9001:2008 lider kişiliklerin yetiştirilmesi ve liderlerin önderlik yapması, liderlerin fark atmasını sağlamasını ister. Bu neticede Rektörümüzün Üniversitemizde düzenletmiş olduğu kalite yönetim sistemiyle ilgili özverisi ve bu konudaki tutarlılığından dolayı ve Rektör yardımcılarımızın yapmış oldukları liderlikten dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Törende Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Doç. Dr. Ali İlseven’e katkılarından dolayı çiçek ve plaket takdim etti. 

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor