Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Adıyaman´da 340 Polisle Huzur Uygulaması

Emniyet Genel Müdürlüğü´nce, Türkiye´nin 81 ilinde eş zamanlı olarak Adıyaman ve ilçelerinde de 340 polisle huzur operasyonu yapıldı.

GÜNDEM 3.05.2017 09:02:10 0
Adıyaman´da 340 Polisle Huzur Uygulaması

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye´de 81 ilde başlatılan asayiş uygulaması, Adıyaman Emniyet Müdürlüğü kafe gibi umuma açık yerlerde gece saatlerinde Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde; Özel Hareket, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubelerinde görevli polis ekiplerinin katılımıyla merkez ve Çelikhan, Gölbaşı, Samsat, Gerger, Gölbaşı, Besni, Sincik, Kahta ilçelerinde asayiş uygulaması yapıldı.

 Operasyonda oluşturulan kontrol noktalarında şüpheli kişi ve araçlar aranırken, işyerleri de bulunan şahısların üst araması yapılarak kimlik kontrolü yapıldı. 20.00´da başlayan denetimde, polis ekipleri, şüpheli gördükleri araçları durdurarak arama yaptı.

Yapılan uygulamalarda ise 340 polis görev alırken 15 sabit uygulama noktası oluşturuldu. Uygulama noktasına gelen araçların sürücüleri ise alkol kontrolünden geçirildi. Yetkililer uygulamaların aralıksız olarak süreceğini belirtti.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER