Adıyaman´da köprülü kavşak trafiğe açıldı

Adıyaman´da yaklaşık 1 yıl önce yapımına başlanan Altınşehir Köprülü Kavşağı geçtiğimiz Cumartesi günü tamamlanarak trafiğe açıldı. Böylesine bir projenin bir yıl içinde tamamlanması akıllara 3 yıl önce yapımına başlanan çevre yolundaki viyadüğün neden bi

GÜNDEM 17.08.2020 14:13:35 0
Adıyaman´da köprülü kavşak trafiğe açıldı

300 GÜNDE YAPIMI TAMAMLANDI

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, trafiğe açılan Altınşehir Üniversite Kavşağı´nı (farklı seviyeli köprülü kavşak) yerinde inceleyerek hayırlı olmasını diledi.Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Altınşehir mahallesinde başlayan farklı seviyeli köprülü kavşak çalışması ihale süreci 600 gün olmasına rağmen yaklaşık 300 günde tamamlandı. Çalışma sırasında ise Adıyaman Belediyesi ekipleri tarafından Altınşehir mahallesinin altyapısını yenilenerek, mahallenin bu sorununun uzun yıllar ortadan kalkması sağlandı. Altınşehir Mahallesi de yaklaşık 5 milyon TL´yi bulan 3 bin 250 metre Ø500 mm HDPE içme suyu hattı, bin 150 metre Ø110 mm PVC içme suyu hattı, 370 metre Ø600 mm beton kanalizasyon hattı ve 750 metre Ø800 mm betonarme kanalizasyon hattı düşemesi yapılarak "Altınşehir Üniversite Kavşağı" adı verilen farklı seviyeli köprülü kavşak  geçtiğimiz Cumartesi günü trafiğe açıldı.

BESNİ´NİN VİYADÜĞÜ BAŞKA BAHARA KALDI

Adıyaman´daki köprülü kavşağın yaklaşık 1 yılda tamamlanması Besni´deki vatandaşlar arasında viyadük çalışmasının akıbeti hakkında tartışma yarattı.
Eski Besni Ören yerinde yaşanan trafik kazalarının önüne geçmek için başlatılan viyadük projesi adeta yılan hikayesine döndü. Yaklaşık 3 yıl önce yapımına başlanan ve birkaç kez kesintiye uğrayan viyadük çalışmasının ne zaman tamamlanacağı ise bilinmezliğini koruyor.
Çift şeritli olarak toplam 300 metre uzunluğunda yapılması planlanan viyadük çalışmasının durup durup tekrar başlaması vatandaşların da tepkisine neden olmaya devam ediyor.
Yetkililere seslenen vatandaşlar, yıllardır adeta Besni´nin kanayan yarası haline gelen ve zaman zaman kazaların meydana geldiği viyüdük çalışmanın tamamlanarak hizmete açılmasını talep etti.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor