Adıyaman´da MHP´den İstifalar devam ediyor

Adıyaman´da Meral Akşener´in parti kurma girişimleri ile Milliyetçi Hareket Partisinde (MHP)´de istifalar devam ediyor. Yapılan açıklamalarla toplamda 28 kişi partiden istifa etti.

GÜNDEM 19.09.2017 12:28:14 0
Adıyaman´da MHP´den İstifalar devam ediyor

Adıyaman´da Meral Akşener´in parti kurma girişimleri ile Milliyetçi Hareket Partisinde (MHP)´de istifalar devam ediyor. Yapılan açıklamalarla toplamda 28 kişi partiden istifa etti.

Adıyaman´da MHP yönetimde bulunan ve daha önce birçok görevde bulunmuş 28 kişi istifa ettiklerini açıkladı.

MHP eski Adıyaman İl Başkanı Mithat Solgun, uzun zamandır fiilen koptukları MHP´den istifa ettiklerini açıkladı.

Toplumsal Muhalefetin umudu haline geldiği için Meral Akşener´e destek vereceklerini ifade eden Solgun, ?Bugün buraya üyesi olduğumuz, yıllardır başarısı için çaba harcadığımız MHP´den istifa etmek için toplanmış bulunuyoruz. Tabi ki içinde acımız, çilemiz, gözyaşımız ve şerefli bir mazimiz olan MHP´den kopmak hiç de kolay değil. Ama fiilen koptuğumuz MHP´nin içinde resmi olarak daha fazla kalmayı da doğru bulmuyoruz, etik bulmuyoruz. Elbette ki gelinen nokta gerçek dava adamı her Ülkücüyü üzüyor, kahrediyor. Keşke böyle olmasaydı, Keşke iş buralara kadar gelmeseydi. Ama taraflı tarafsız herkes de biliyor ki İşin bu noktaya gelmemesi için her yol denendi, her kapı çalındı. Fakat olmadı. ?Gemerek´ler, Tosya´lar, İcralar? sonuçta bütün istişare kapıları bir bir kapatıldı. Bütün bunların üstüne bir de MHP üst yönetimi ; ?Giden gider? diyor, ?MHP içindeki yaramaz kişilerden arınıyor? diyor. Böyle bir anlayışla bırakın ?Dava? adamlığını, particilik bile yapılmaz. Şu konuyu özellikle belirtmek isterim; İster MHP´de ister başka yerde; Nerede olursa olsun samimi ülkücüler baş tacımızdır. Ülkücüler birbirlerinin kucağında şehit vermiş ?Kutlu? bir davanın mensuplarıdır. Aralarında Kardeşlikten öte bir hukuk var" dedi.

Solgun, şöyle devam etti; ?Şu bulunduğumuz ortamda ?Bazı Güçler? bizi farklı yerlere savurmuş olabilir. Ama bu durum bizim kardeşliğimizi bozamaz, bozmamalı. Her ülkücü buna çok dikkat etmeli. Çünkü eninde sonunda inşallah bir gün yeniden bir araya geleceğiz. Ülkemizin içinde bulunduğu duruma bakın; Ülkemiz içerde tarihinin en büyük kutuplaşmasını; dışarıda ise en büyük yalnızlığını yaşıyor. ABD 1300 TIR dolusu AĞIR silahı PYD(PKK) Terör örgütüne vererek güneyimizde bir ?uydu? Devletin alt yapısını oluşturuyor. Yargıya, Adalete güven %20´ler seviyesine düşmüş. İşte bizler, bütün bu sorunlara Sayın Meral Akşener´in başkanlığında kurulacak yeni partinin çözüm bulacağına inanıyor ve destekliyoruz. Neden Sayın Meral Akşener derseniz; Rahmetli Başbuğ ; ?Ülkücüler başkasının yazdığı senaryoda figüran olamazlar? demişti. Sayın Akşener´de kendinden emin, Ülkeyi yönetme gibi büyük bir iddia ile Siyaset sahnesine çıkıyor. Halk arasında çok ciddi bir karşılığının olması ve halk tarafından kabul görmesi; Camiada ve Türk seçmeninde yarattığı heyecan ve umut; Ayrıca; Ülkeyi yöneten iktidardan memnun olmayan kesimlerin, yani kısacası Toplumsal Muhalefetin umudu haline geldiği için Meral Akşener diyoruz? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor