Adıyaman'da kütüphanesiz okul kalmadı

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi kapsamında Adıyaman’da devam eden çalışmalar sonucunda Adıyaman İlkokulunda yapılan kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi.

EĞİTİM 4.01.2022 13:14:00 0
Adıyaman

Düzenlenen açılış törenine Vali Mahmut Çuhadar, Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, milli eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri, okul idaresi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Yaşam boyu öğrenme sürecinin ayrılmaz bir parçası olan Kütüphanenin açılış töreninde konuşan Vali Çuhadar, "Kütüphaneler bir toplumun bilgi birikiminin, kültür ve medeniyetinin en önemli hazinesidir." İfadelerini kullandı.
Eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması amacıyla, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in talimatlarıyla hayata geçirilen proje kapsamında, Adıyaman’da 358 kütüphane faaliyete geçti.
Öğrenciler kütüphanelerde yazar buluşmaları, söyleşiler, okuma ve masal saatleri gibi etkinliklere katılıyor. Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen Kütüphanelerin oluşumunda destek veren Vali Mahmut Çuhadar olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: Adıyaman' kütüphanesiz kalmadı

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor