Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Adıyaman´daki muhalefet belediyelerinden İmamoğlu´na ziyaret

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Milletvekili Av. Abdurrahman Tutdere öncülüğünde, CHP Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet ile Adıyaman´daki muhalefet partilerine mensup ilçe ve belde belediye başkanlarından oluşan Adıyaman Hey

SİYASET 25.02.2021 17:51:01 0
Adıyaman´daki muhalefet belediyelerinden İmamoğlu´na ziyaret

İSTANBUL´DAN ADIYAMAN´A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ KURACAĞIZ

Milletvekili Tutdere, Başkan İmamoğlu´yla gerçekleştirilen ve Adıyaman´ın ihtiyaç ve taleplerinin görüşüldüğü toplantıya yönelik yaptığı açıklama yaptı.

Belediyelerin ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında Büyükşehir Belediyeleriyle kurulan bağın daha da güçleneceğini belirten  Tutdere, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi´nden Adıyamanımıza kuracağımız kardeşlik köprüsüyle İstanbul Büyükşehir Belediyesinin imkanlarını Adıyamanlı hemşerilerimize aktaracağız. İstanbul´dan Adıyaman´a güçlü bir kardeşlik köprüsü kuracağız." dedi.

BAŞKAN İMAMOĞLU´NDAN ADIYAMAN İÇİN ÖZEL TALİMAT

Adıyaman´daki muhalefet partilerine mensup çok sayıda belediye başkanı ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu´nun ev sahipliğinde İstanbul´da gerçekleştirilen toplantıya katıldıklarını ifade eden Tutdere, şunları kaydetti; ?Adıyaman´daki muhalefet partisine mensup belediyelerin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanabilecek hizmet ve destekleri konusunda istişarelerde bulunduk. Çok samimi ve verimli bir ortamda gerçekleşen toplantıda,  toplantıya katılan belediye başkanlarımız sırayla söz alarak kendi belediyelerindeki durumu ve ihtiyaçları Sayın İmamoğlu´na ilettiler. İmamoğlu´da talep ve ihtiyaçları tek tek not alarak sorun ve taleplerin giderilmesi talimatlarını toplantıda hazır bulunan ilgili daire başkanlarına iletti."

İMAMOĞLU´DAN ADIYAMAN´A ZİYARET MÜJDESİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu´nu Adıyaman´a davet ettiklerini ifade eden Tutdere, "Toplantıda Adıyaman´a göstermiş olduğu özel ilgi ve alakadan dolayı Sayın İmamoğlu´na teşekkürlerimizi sunduk. Değerli Belediye Başkanımız Sayın İmamoğlu´nu Adıyaman´daki tarihi ve turistik alanları yakından ziyaret etmek ve Adıyaman´daki belediyelerimizin içinde bulunduğu durumu yerinde tespit etmek için Güneydoğunun incisi Adıyaman´ımıza davet ettik. Davetten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden İmamoğlu bütün hemşerilerimize selamlarını iletti. İmamoğlu önümüzdeki süreçte, en kısa zamanda Adıyaman programını gerçekleştirecek? dedi.

İSTANBUL´DAN ADIYAMAN´A TAM DESTEK

CHP Adıyaman Heyetini kabul eden ve ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunan İmamoğlu, ellerinden gelen tüm imkanları Adıyaman için seferber edeceklerinin müjdesini paylaşarak ?kardeş belediyecilik? anlayışları çerçevesinde ihtiyacı olan tüm belediyelerin yanlarında olmaya devam edeceklerini vurguladı.

 İmamoğlu ayrıca, "Değerli Adıyaman Milletvekilimiz Sayın Abdurrahman Tutdere ve değerli belediye başkanlarımızla yaptığımız istişare sonucunda imkanlarımız ölçüsünde Adıyaman´ın tüm eksiklerini karşılayacağız? dedi.

Adıyaman´a göstermiş olduğu ilgi ve aladan dolayı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu´na teşekkürlerini sunan Tutdere, "Hizmete susamış ne kadar insanımız varsa ihtiyaçlarını karşılamak ve hizmete kolay ulaşmalarını sağlamak için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımızla birlikte hemşerilerimiz için en iyi hizmeti sunacağız. Hizmet neredeyse oradan getirecek ve tüm hemşerilerimizin hizmete kolayca erişebilmesini sağlayacağız. Değerli Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu´na Adıyaman´a göstermiş olduğu ilgi ve alakadan, göstermiş olduğu dayanışmadan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum? diye konuştu.


Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024
Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER