Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Adıyamanlı genç güreşçi milli takıma davet edildi

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığının düzenlediği 11 Yaş Minik Erkekler Serbest Güreş Milli Takımı Hazırlık Kampına Adıyaman´dan da bir sporcu davet edildi.

SPOR 2.08.2021 21:18:08 0
Adıyamanlı genç güreşçi milli takıma davet edildi

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Adıyaman´da farklı branşlarda birçok sporcunun Milli Takımlarda yer alarak büyük başarılara imza attığını söyledi.
?Güreş´te mutluluklarımıza bir yenisini daha eklemeyi başardık? diyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş şunları kaydetti; ?Adıyaman´da Milli Takım hazırlık kampına davet edilen sporcuların yetiştiğini görmek bize güç veriyor. Güreş branşında Milli takım seçmelerine Adıyaman´dan 1 sporcu ile katılım sağlayacağız. Bu bizim ve aynı zamanda ilimizin güreş sporuna verdiği emekler anlamında büyük bir başarıdır. Ben Milli takım hazırlık kampına katılacak olan sporcumuza Hasan Sarıkaya´ya şimdiden başarılar diliyorum.
Antalya´nın Kemer ilçesinde 09 -15 Haziran tarihleri arasında yapılan 11 Yaş Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcusu Hasan Sarıkaya 48 kilogramda Türkiye 3. sü olmuştur.
11 Yaş Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasına Türkiye genelinde yaklaşık 64 il 95 kulüpten 380 sporcu katılım sağlayarak Güreş Sporcumuz Hasan Sarıkaya 48 kilogramda Türkiye 3. ünlüğü elde etti.
Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı tarafından 31 Temmuz -14 Ağustos tarihleri arasında İzmir/Şakran da yapılacak olan 11 Yaş Minik Erkekler Serbest Milli Güreş Takımı Hazırlık Kampına ilimiz adına serbest stil 48 kilo da Türkiye 3.sü olan Hasan Sarıkaya da davet edilmiştir? dedi.
İl Müdürü Fikret Keleş kendisini ziyaret eden Sporcu Hasan Sarıkaya ile bir süre sohbet ettikten sonra elde ettiği başarılardan dolayı kendisini tebrik ederek hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.


Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024
Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER