Adıyamanlı milli sporcu Ukrayna´dan altın madalya ile döndü

Atletizm dalında Adıyamanlı Milli sporcu Kader Dost, Ukrayna´nın Sumy kentinde yapılan Uluslararası Yürüyüş Yarışmasında altın madalyanın sahibi oldu.

GÜNDEM 24.06.2021 11:42:17 0
Adıyamanlı milli sporcu Ukrayna´dan altın madalya ile döndü

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Ukrayna´nın Sumy kentinde yapılan Uluslararası Yürüyüş Yarışmasında 20 km Yürüyüş yarışmasında 1 saat 34 dk. ile U23 kategorisinde Milli Sporcumuz Kader Dost altın madalyanın sahibi olduğunu söyledi.
Atletizmde büyük başarılar elde ettiklerini belirten il müdürü Fikret Keleş, şöyle devam etti: ?Tıpkı Kader gibi bir diğer sporcularımızdan Kader Güvenç 6 Haziranda Bursa ilinde yapılan Türkiye U23 ve Büyükler şampiyonasında 3 bin metre engelde U23 kategorisinde Türkiye ikinciliği elde ederek aynı zamanda Avrupa Kotasını geçmiştir. Bursa ilinde yapılan Türkiye U23 ve Büyükler şampiyonasında 3 bin metre engelde U23 kategorisinde Ayşe Kılınç ise Türkiye üçüncülüğü elde ederek bizleri gururlandırmıştır. Ben sporcularımızın gelecekte olimpiyatlara katılacağına inanıyorum. İnşallah bu başarılarımız artarak devam eder. Ben sporcularımızı ve antrenörümüzü kutluyorum? dedi.
Adıyaman´a dönen ve şampiyonluk sevincini Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş ile paylaşan sporcularımız Kader Dost, Kader Güvenç Türkiye ve Adıyaman adına elde ettikleri başarılardan dolayı yaşadıkları mutluluğu ifa


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor