Adıyamanlı uzman çavuş silah kazasında şehit oldu

İzmir'de, kazaen ateş alan tüfekten çıkan kurşunun isabet etmesiyle ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit olan Adıyamanlı Uzman Çavuş Mahmut Güleş'in ailesine acı haber ulaştı

GÜNDEM 25.03.2022 11:03:00 0
Adıyamanlı uzman çavuş  silah kazasında şehit oldu

Hava Eğitim Komutanlığı'nda eğitim sırasında kazaen ateş alan tüfekten çıkan kurşunun isabet ettiği Havacı Uzman Çavuş Mahmut Güleş, olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından hastaneye kaldırıldı. Doktorlar tarafından yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit olan 3 çocuk babası Mahmut Güleş'in acı haberi merkeze bağlı Doyran köyündeki yakınlarına askeri erkan tarafından verildi.

Vali Çuhadar'dan başsağlığı mesajı

Olay sonrası Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar yazılı bir açıklama yaparak başsağlığı dileklerinde bulundu.

Vali Çuhadar açıklamasında; “24 Mart 2022 günü akşam saatlerinde İzmir'de bulunan Hava Eğitim Komutanlığı emrinde görevli Havacı Uzman Çavuş Adıyamanlı hemşerimiz Mahmut Güleş, eğitim alanında silah kazası sonucu şehit olmuştur.
Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine başta olmak üzere, Türk Silahlı Kuvvetleri ile aziz milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz. Kahraman şehidimizin ruhu şad, mekanı cennet olsun” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor