Adıyamanlılar AYAD´ın İftarında buluştular

Kısa adı AYAD olan Anadolu Yakası Adıyamanlılar Yardımlaşma Derneği hafta sonu, Besni, Kahta, Gölbaşı ve tüm ilçelerden yaklaşık 800 kişiye iftar verdi.

GÜNDEM 1.06.2019 14:15:59 0
Adıyamanlılar AYAD´ın  İftarında buluştular

Burada açılış konuşması yapan Anadolu yakası, Adıyamanlar yardımlaşma derneği başkanı Sabri Baltacı şunları söyledi. ?Kıymetli hazurun, değerli dostlar Ataşehir belediyesi meclis üyemiz Zeynel Fırat, Sayın basın mensupları, bayanlar baylar sevgili çocuklar AYAD ev sahipliğinde burada, sizin ile birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirdiğimiz bu güzel iftar sofrasında bizlere zaman ayırdığınız için hepinizi saygı ile selamlıyorum hoşgeldiniz. Türkiye´de adli vakaların en az olduğu huzurun başkenti Adıyamanımızın temsilcileri olarak yardımseverlik ve dayanışmayı ön plana alarak kültürümüzü ve Adıyamanımızı tanıtma çabalarına hep birlikte el ele vererek yapıyoruz ve bundan sonra da inşallah yapmaya devam edeceğiz. Bilindiği gibi derneğimizin Anadolu yakasının merkezi olan Ataşehir´e yani Salon Messut´un üst katına taşıdık, AYAD olarak paylaşmayı ve büyümeyi sürdürerek iştiare etmeyi öne çıkararak birlikten güç doğar anlayışını ilke edinmiş gönül dostlarımızsınız. Bu iftar programımızı değerli Besnili ses sanatçımız Mesut Taşdemir kardeşimizin salonunda veriyoruz, kendisi ne ayrıca bu vesileyle teşekkür ediyorum, daha teşekkür edeceğimiz çok insanlar var. MHP MDK üyesi Selim Çakır´a, İstanbul küçükköy Besnililer yardımlaşma dernek başkanı Bekir Eman´a Kadıköy İSKİ vezneler şefi Seydi Vakkas Payam´a yine İski güvenlikten İbrahim Başkan´a Besni Ekspres Gazetemize, Çelikhanlılar derneği kurucu başkanı Faik Yaylagül ve yönetim kurulu üyelerimiz Mehmet Başak, Murat Öcal, Çelebi Ulutaş, Mehmet Kurtbey, Mehmet Aslantürk, Fahri Gürbüz, Ali Dündar, Ahmet Dolaş, Cemal Kaya, Şevket Kartal, değerli hafız hocamıza ve isimlerini unuttuklarım kimler varsa onlardan da özür diliyorum hepinizin ayaklarına sağlık diyor ve fazla uzatmıyorum sözü hocamıza bırakıyorum. Kuran tilaveti ve akabinde ezanla birlikte iftarlarımızı açalım inşallah, Allah tekrarını nasip etsin diyorum tekrar teşekkür ediyorum? dedi.

Mercimek Çorba, Pirinç pilavı, Et Kavurma, Ayran, Tulumba Tatlı ve salatadan oluşan menü ile iftarlar açıldı. İş İnsanı, Siyaset, Bürokrat, Sanat Dünyasından yaklaşık 800 Katılımcı Anadolu Yakası Adıyaman Yardımlaşma Derneği başkanı Sabri Baltacı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek nasip ise tekrarına geliriz dediler.
Toplu fotoğrafla iftar programı sona erdi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor