Adıyamanlılar ‘Muhabbet Akşamları’ında buluşuyor

GÜNDEM 6.11.2012 14:17:28 0
Adıyamanlılar ‘Muhabbet  Akşamları’ında buluşuyor

 

İŞ'te Adıyaman Dergisi Yayın Yönetmeni ve Beykoz Belediyesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürü Abdurrahman Cüneyd Fidancı'nın organize ettiği 'Muhabbet Aksamları' nın Ekim ayı toplantısının ev sahipliğini İnşaat Mühendisi Halil Doğan üstlenirken, konuklara meşhur Pirin'li Nusret Usta’nın özenerek hazırladığı Besni Tavası, bulgur pilavı ve ayran ikramı yapıldı.

Her ay bir Adıyaman Gönüllüsünün ev sahipliğinde yapılan 'Muhabbet Aksamları' na her kesimden katılım olmasının memnuniyetle karşılandığı toplantıya eski Adıyaman milletvekili  Şevket Gürsoy, İstanbul İl Kültür Turizm Müdür Yardımcısı Abdullah Güven, Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Av.Hacı Orhan,  Adıyamanlılar Derneği Başkanı Mehmet Deniz, Gersoy-Der Başkanı Ali Acar, Yazar Fatih Adıyaman, Araştırmacı-Yazar Mehmet Kızılay Şişli Gazetesi imtiyaz sahibi Saime Oğuzhan, Besnili Ses Sanatcıları Tuncay Okutan, Mesut Taşdemir, Besni Ekspres Gazetesi isimlerini yazamadığım Basın mensubu ve iş adamlarının yanı sıra yaklaşık 70 kişi katıldı.

Gecenin takdimini yapan Abdurrahman Cüneyd Fidancı, “Muhabbet akşamları toplantılarını her ayın son haftasında gerçekşetiriyorduk. Mübarak Kurban Bayramı sebebi ile öne akdık.” diyerek emeği geçenlere ve toplantılara olan ilgiden dolayı katılımcılara teşekkür etmesinin ardından konuklar kendilerini tanıttılar. Adıyaman eski Milletvekili Şevket Gürsoy da yaptığı konuşmada, toplantıların aralıksız devam etmesi gerektiğini belirtti ve başta İŞ'te Adıyam Dergisi yayın yönetmeni Abdurrahman Cüneyd Fidancı olmak üzere emeği geçenlere ve ayrıca Basın mensuplarına teşekkür etti.

Muhabbetin ardından Besnili sevilen sanatçılarımızdan Tuncay Okutan en güzel türkülerini hemşehrileri için seslendirirken, Fatih Adıyaman ve Cumali Balıkçıoğlu ise birer şiirini okuyarak Muhabbet akşamlarına katkı sağladılar

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor