İstanbul’da Haydar Öztürk ve Burhan Onur Konseri

GÜNDEM 7.04.2012 10:49:25 0
İstanbul’da Haydar Öztürk ve Burhan Onur Konseri

 

 Besnili ses sanatçılarımız Haydar Öztürk ve Burhan Onur'un yanısıra Adıyamanlı müzisyenler Haydar Ulaş, Ramazan Garipses, Çelikhanlı dengbejlerden baba kız Haşim ve Gülistan Tokdemir ve YAMAN sahne aldı ve  sevilen türkülerini seslendirdiler.

Ayrıca 200 kişilik salona 500 kişi gelince acil çıkış, normal çıkışlar, merdivenler ve sahne dahil her taraf doldu izdiham yaşandı. Yüzlerce izleyici Haydar Öztürk ve Burhan Onur’u ve diğer sanatçıları dinlemek için 200 koltuk kapasiteli salonu doldurdular. Gecenin sonunda Haydar Öztürk ve diğer sanatçılara kültür merkezi sosyal işler müdüresi tarafından çiçek takdim edildi.    

Güngören Belediyesi, Adıyamanlılar Vakfı ve Besni Aşağıçöplü köyü Derneği işbirliğince düzenlenen Adıyamanlılar gecesine Güngören Belediye Başkan Yardımcısı Murat Kavak, Adıyamanlılar Vakfı Başkan Yardımcısı Av. Abdurrahman Dursun, Besni Aşağıçöplü köyü Derneği Başkanı Mustafa Salık, önceki Başkan Selahattin Öztürkeriözü ve çok sayıda, bürokrat, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri İşadamları ve vatandaşlar katıldı. Numan Ekmekci- İstanbul

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor