Adıyamanspor’da Rağıp Ersoy dönemi

GÜNDEM 6.08.2013 10:45:24 0
Adıyamanspor’da  Rağıp Ersoy dönemi

 

Belediye Konferans Salonunda yapılan kongrede, kulübün faaliyet, gelir gider raporlarının okunup ibra edildi. Eski başkan Hüseyin Koçun aday olmadığı kongrede başkanlığa, seçime tek listeyle katılan Rağıp Ersoy, başkanlığa seçildi. Kongrede Adıyamansporun logosunun değiştirilmesi için yönetim kuruluna yetki verildi.

Ersoy, seçimin ardından yaptığı konuşmada, el birliğiyle Adıyamansporu hak ettiği yere getireceklerini kaydetti.

Adıyamansporu 1980 li yıllardaki ihtişamlı yıllarına geri getireceklerini belirten Ersoy, Hep birlikte bu takımı bir yerlere getirebiliriz. Adıyamansporu 1980 li yıllardaki görkemli günlerine döndürmek için geliyoruz. Adıyamansporun alt yapısı yok. Biz bunu el birliğiyle çözeceğiz dedi.

Eski Başkan Hüseyin Koç ise görev yaptıkları 8 aylık sürede Adıyamansporun alt lige düşmesini engellediklerini ve Adıyamansporu bir camia yapma yönünde büyük bir mesafe kat ettiklerini söyledi.

Ersoyun yönetiminde Abdurrahman Vural, İshak Karabulut, Abdullah Erdem, İlhan Tabakçı, Ali Babaocak, Ejder Gürbüz, Ziya Türkan, Abdulkadir Geylani Taş, Yaşar Bayram, Ahmet Uyanık, Zeynal Boz, Nezif Özbey, Arif Güler, Hüseyin Şahan bulunuyor.

 Kongreye yaklaşık 350 delege katıldı.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor