ADYÜ: Besnililer´den Destek Bekliyoruz

Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık-Mühendislik Fakültesi´nin Mimarlık bölümüne yeni eğitim - öğretim yılında öğrenci alması için 3 Yardımcı Doçent alımı yapılması gerekiyor. Ocak ayında ilana çıkılan kadrolar için hiç başvuru yapılmadı. Adıyaman Üniversitesi

GÜNDEM 6.02.2018 11:05:22 0
ADYÜ: Besnililer´den Destek Bekliyoruz

Hiç başvuru yapılmadı

Hayırsever Erdemoğlu Ailesi tarafından yapılan Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık-Mühendislik Fakültesi için Adıyaman Üniversitesi, 12 Ocak 2018 tarihinde Mimarlık Bölümüne 3 Yardımcı Doçent kadrosu ilanına çıkmasının ardından ilan süresince hiçbir başvuru yapılmadı.

Üniversite yönetimi bunun üzerine 9 Şubat´ta tekrar ilana çıkacak. Kadroların dolması için Besnililerden destek isteyen Üniversite yönetimi yaptığı açıklamada ?Bilindiği üzere Adıyaman Üniversitemiz (ADYÜ) bünyesinde Mimarlık Fakültesi kurulmuş ve ilimiz Adıyaman´ın Besni ilçesinde Erdemoğlu Holdingin katkı ve destekleriyle Adıyaman Üniversitesi Besni Erdemoğlu Mimarlık-Mühendislik Fakültesinin binası yapılmıştır.

Eğitim-öğretimin sacayaklarından biri olan altyapının bina bazında tamamlanmasından öte diğer sacayakları olan öğretim üyesi ve öğrencinin de bulunması gerekmektedir.

Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğü bir an evvel fakültenin hizmet verebilmesi için gerekli olan öğretim kadrosunun oluşturulması için Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı nezdinde tüm girişimlerde bulunmuş ve Mimarlık Bölümü için 3 adet öğretim üyesi kadrosu almıştır.

9 Şubat´ta tekrar ilana çıkılacak

Bu kapsamda 12 Ocak 2018 tarih ve 30299 sayılı Resmi Gazete ile aynı tarihte Üniversite internet sitesi ve ulusal yayın organlarında Mimarlık Bölümü için 3 yardımcı doçent kadrosu ilanı çıkmıştır. Ancak 15 günlük başvuru sürecinde her hangi bir başvuru olmadığından üç kadronun hepsi boş kalmıştır.

Rektörlük, Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık-Mühendislik Fakültemizin bir an evvel eğitim-öğretime başlayabilmesi için üzerine düşen tüm görevleri yerine getirmekte kararlı olduğunu koyarak boş kalan kadrolar için 9 Şubat 2018 Cuma günü tekrar ilana çıkılacaktır.

Besnililer´den destek bekliyoruz

Tekraren çıkılacak bu ilana da başvuru yapılmaması sonucu Mimarlık Bölümünün eğitim-öğretime başlayamaması durumu ile karşılaşmamak için Rektörlük Adıyamanlılardan, özellikle Besnililerden yardım ve destek beklemektedir.

9 Şubat 2018 Cuma günü yayımlanacak olan yeni öğretim üyesi alım ilanının, adaylara duyurulması, bu adayların başvuru yapmaları hususunda teşvik edilmeleri amacıyla tüm halkımızın yardım ve desteklerini beklemekteyiz.? denildi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor