Afrin Gazisi Baba Evine Getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye´nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı operasyonunda yaralanan Adıyamanlı Piyade Uzman Çavuş Yasin Küçük, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi.

GÜNDEM 20.03.2018 09:35:53 0
Afrin Gazisi Baba Evine Getirildi

2 yıldan beri Piyade Uzman Çavuş olan 25 yaşındaki Yasin Küçük, Diyarbakır´da  görev yaptığı esnada görevlendirme ile Zeytin Dalı operasyonuna katıldı.

Abdullah ve Bedriye Küçük çiftinin 1´i kız, 3 erkek kardeşten ikinci ve evli olan Küçük, , Suriye´in Afrin kentinde EYP´nin patlaması sonucu ayağından yaralandı.

Küçük, dün Kilis Devlet Hastanesi´nde tedaviye alındı. Küçük´ün  ailesi evlatlarını Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine ambulansla getirdi.

Şehit Babası Abdullah Küçük, ?Allah devletimize zeval vermesin Allah Düşmanlarımızı ilk önce islah etsin olmaz ise kahr-u perişan eylesin. Oğlumun durumu iyi şuanda. Mayın patlaması sonucu yaralandı.  Allah terör örgütlerini ıslah etsin? dedi.

Vali Kalkancı´dan Ziyaret

Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Zeytin Dalı Harekâtında şarapnel parçasının sağ bacağına saplanmasıyla yaralanan Adıyamanlı Piyade Uzman Çavuş Yasin Küçük´ü tedavi gördüğü Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret etti. 

Ortopedi servisinde tedavisi devam eden ve durumu iyi olan Piyade Uzman Çavuş Yasin Küçük´ün sağlık durumu hakkında Hastane Başhekimi Doktor Fatih Doğan´dan bilgi alan Vali Nurullah Naci Kalkancı, Afrin Gazisi Yasin Küçük´ü öperek, harekâtta gösterdiği cesaret, kahramanlık ve fedakârlıktan dolayı Türk Bayrağı ve Kur´an-ı Kerim takdim etti.    

Afrin Gazisi Yasin Küçük´ün anne ve babası Bedriye ve Abdullah Küçük´le sohbet eden Vali Kalkancı, ?Devletimizin bekası, milletimizin birlik ve bütünlüğü ile kutsal değerler uğruna mücadele ederken yaralanan Yasin kardeşimiz sizin evladınız olduğu gibi bizimde evladımızdır. Bu değerler uğruna savaşmak gerekiyorsa savaşacağız, şehit olmak gerekiyorsa şehit olacağız. Allah´ın izni, milletimizin desteği ile bu vatanı hiç kimseye böldürtmeyeceğiz. Analar böyle evlatlar doğurduğu sürece evvel Allah bizim sırtımız yere gelmez. Yasin gibi kahraman gazilerimiz ve silah arkadaşlarında bu yüce ruh var olduğu müddetçe milli birliğimize ve bütünlüğümüze kastedenlerin kirli emellerinin gerçekleşmesi asla mümkün olmayacaktır. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Yasin kardeşimize de Yüce Allah´tan şifa diliyorum? dedi. 

Afrin Gazisi Yasin Küçük´ün ailesine herhangi bir taleplerinin ya da sıkıntılarının olup olmadığını da soran Vali Kalkancı, aileye cep telefonu numarasını vererek, herhangi bir ihtiyaç ve sıkıntı olması durumunda telefonunun 24 saat açık olduğunu söyledi. 

Afrin Gazisi Piyade Uzman Çavuş Yasin Küçük ve ailesi ise, gösterdikleri yakın ilgi ve desteklerinden dolayı Vali Nurullah Naci Kalkancı´ya teşekkür etti.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor